Houten: 030 753 9240 - Delft: 015 262 2533 - Amsterdam: 020 244 0184 info@deadministratie.nl     

Administratiekantoor Den Haag

Administratiekantoor Den Haag

Vaste prijzen

Kies het abonnement wat het beste bij u past en betaal nooit meer te veel voor uw administratie. Veel administratiekantoren laten u betalen voor van alles en nog wat, bij De Administratie betaald u een vast bedrag per maand, hierdoor weet u van te voren al wat u kwijt zal zijn en wordt u dus nooit verrast.

Bent u benieuwd naar onze prijzen? Bekijk hier de abonnementen of neem contact op met het administratiekantoor Den Haag.

U kunt dus flink besparen op de kosten van uw administratie, hiernaast daarom wat ideeën wat te doen met dit geld.

Vakantie?

Investeren?

Extra sparen?

Administratiekantoor Den Haag

Online en tijdbesparend 

Met de scan en herken software wordt uw administratie snel verwerkt. Dit scheelt dus tijd en geld. U krijgt van ons inlog gegevens waarmee u altijd en overal uw gehele boekhouding kunt inzien. Dit heeft vele voordelen, maak beslissingen op basis van de actuele cijfers en voorkom financiële verassingen.

Bekijk hier hoe wij bij De Administratie uw boekhouding optimaal proberen te verzorgen.

Maandelijkse rapportages

In ondernemen is snelheid van belang, kansen die er gister waren kunnen vandaag alweer verleden tijd zijn. Daarom is essentieel om altijd en overal inzicht in uw administratie te hebben. Daarnaast ontvangt u maandelijks overzichtelijke rapportages die in detail aangegeven hoe u ervoor staat.

Wij verwerken uw facturen snel waardoor de administratie altijd bij is. Scannen en opsturen, alles digitaal dus, snel en betrouwbaar, het kan bij het De Administratie.

Bekijk hier meer informatie over de maandelijkse rapportages.

 

administratiekantoor den haag

Mail ons meteen

Heeft u vragen? Mail of bel (015 262 2533) ons gerust en wij helpen u verder.

Nieuwe klanten kiezen ons omdat wij goedkoper en beter zijn dan hun huidige administratiekantoor. Veel kantoren in de regio Den Haag werken nog erg ouderwets, wij zijn voorlopers wat betreft automatisering en laten onze klanten daar graag van genieten. Door het online karakter zijn afstanden niet van belang, alles verloopt online.

Raymond van Lier

Eigenaar, De Administratie