Houten: 030 753 9240 - Delft: 015 262 2533 - Amsterdam: 020 244 0184 info@deadministratie.nl     
boekhouder Rotterdam

Boekhouder Rotterdam

Altijd en overal online met uw online boekhouder

Met de scan en herken software wordt uw administratie snel verwerkt. Dit scheelt dus tijd en geld. U krijgt van ons inlog gegevens waarmee u altijd en overal uw gegevens kunt inzien. Dit heeft vele voordelen, maak beslissingen op basis van de actuele cijfers en vermijd financiële verassingen. Tevens zijn afstanden niet van belang, waar u ook bent uw administratie staat online.

Bekijk hier meer informatie over hoe wij als uw boekhouder uw administratie verzorgen.

boekhouder rotterdam
Boekhouder Rotterdam

Vaste prijzen zijn de standaard bij De Administratie

Kies het abonnement wat het beste bij u past en betaal nooit meer te veel voor uw administratie.

Veel administratiekantoren laten u betalen voor van alles en nog wat, bij De Administratie betaald u een vast bedrag per maand, hierdoor weet u van te voren al wat u kwijt bent en wordt u dus niet verrast. Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Bekijk hier welk abonnement het beste bij uw administratie pastof neem contact op met De Administratie Rotterdam.

Tijdbesparend

Een administratie bijhouden is een tijdrovende klus, helemaal als u het goed wilt doen. Deze tijd zou u ook kunnen besteden aan het bedrijf of een andere leuke hobby.

Met De Administratie als uw boekhouder in Rotterdam kunt u zich helemaal focussen op het bedrijf.

Omdat u altijd en overal uw cijfers kunt inzien behoudt u het gevoel en blijft u in controle. Dat is de standaard bij De Administratie.

Boekhouder Rotterdam
Boekhouder Rotterdam

Maandelijkse rapportages

Maandelijkse of zelfs wekelijkse rapportages die u meteen online kunt inzien. Omdat markten snel kunnen veranderen is het van belang altijd up-to-date te zijn met betrekking tot de cijfers.

Wij verwerken uw facturen snel waardoor de administratie altijd bij is. Scannen en opsturen, alles digitaal dus, snel en betrouwbaar, het kan bij De Administratie.

Meer informatie over de rapportages die u ontvangt van uw boekhouder?

Mail ons direct

Heeft u vragen? Mail of bel (015 262 2533) ons gerust en wij helpen u verder.

Nieuwe klanten kiezen ons omdat wij goedkoper en beter zijn dan hun huidige administratiekantoor. Veel kantoren in de regio Rotterdam werken nog erg ouderwets, wij zijn voorlopers wat betreft automatisering en laten onze klanten daar graag van genieten. Door het online karakter zijn afstanden niet van belang, alles verloopt online. Het is niet voor niets dat steeds meer bedrijven kiezen voor De Administratie als hun boekhouder!

Raymond van Lier

Eigenaar, De Administratie