Utrecht: 030 753 9240 - Delft: 015 262 2533 - Amsterdam: 020 244 0184 info@deadministratie.nl     

FNV Mooi Administratie

 

In samenwerking met FNV Mooi heeft De Administratie voor alle leden een speciale aanbieding, bekijk hieronder wat wij precies bieden:

 

FNV Mooi Administratie Online

 Alles online regelen

Alles klant bij De Administratie is uw administratie altijd online geregeld. Indien je het ontzorgings pakket kiest, is je adminsitratie snel geregeld: maak foto’s van de facturen en bonnetjes en wij verwerken alles. De resultaten kan je vervolgens online altijd en overal inzien, zo ben je altijd op de hoogte van de financiële situatie.

Daarnaast verwerken wij alle aangiften online, ook deze bekijk je simpel en snel.

Alles staat dus online bij elkaar, het enige wat je hoeft te doen is even inloggen en je bent meteen op de hoogte. Dat is het gemak als klant van FNV Mooi Administratie.

Abonnement op maat

De Administratie biedt FNV Mooi leden 2 verschillende pakketten, meer informatie over de verschillende pakketten kunt u hieronder vinden. Het grote verschil tussen het ontzorgings- en het basis pakket is het boekwerk, waar je bij het ontzorgings pakket zelf niks hoeft te regelen en wij al het boekwerk en alle aangiften doen, dien je in het basis pakket zelf de boekhouding te doen en zelf de BTW aangifte te regelen, wij controleren het boekwerk uiteraard wel eerst.

Voor meer informatie over de verschillende abonnementen kan je contact opnemen.

FNV Mooi Administratie
FNV Mooi Administratie - advies

 Advies

De Administratie helpt je graag met alle vragen die betrekking hebben tot de bedrijfsvoering.

Ook voor alle fiscale vragen kan je bij ons terecht, heb je bijvoorbeeld vragen over de kinderopvangtoeslag of de zorgtoeslag dan helpen we je graag verder.

Verschillende fiscale regelingen kunnen soms erg voordelig zijn, uiteraard adviseren wij je om al deze zaken zo goed mogelijk te regelen.

Wist je bijvoorbeeld dat er twee verschillende btw-tarieven gelden in de branche?
Over werkzaamheden die je zelf uitvoert wordt 6% btw berekent, de materialen die je gebruikt tijdens deze werkzaamheden vallen echter weer onder 21% btw. Dit kan het soms nogal ingewikkeld maken. Hier vind je meer informatie over de verschillende btw-tarieven

Als er voor de rest nog vragen zijn helpen wij uiteraard ook graag, neem direct contact met ons op.

 

Heb je nog vragen of wil je direct inschrijven?