Utrecht: 030 753 9240 - Delft: 015 262 2533 - Amsterdam: 020 244 0184 info@deadministratie.nl     

Het verhaal van De Administratie

In 2003 zagen Hans en Raymond dat veel ondernemers niet tevreden waren met hun accountant of boekhouder. Deze ontevredenheid uitte zicht met name in het niet transparant zijn in de kosten en te weinig coaching. Vanaf de eerste dag hebben zijn we gestart met vaste prijzen en periodieke coaching!

In de tijd die volgde is er veel gebeurd. Begonnen met 0 klanten. Nadenken over het concept, veel luisteren naar ondernemers. Raymond en Hans zagen de mogelijkheden op het gebied van automatisering, resulterend in steeds efficiëntere en klantvriendelijke dienstverlening. Waardoor het leven van de ondernemer en de medewerkers bij De Administratie aangenamer zou worden.

inmiddels is er veel gebeurd en is de automatisering alweer helemaal opnieuw gebouwd. En dat kenmerkt de kracht van De Administratie. Afrekenen met het oude model en je kop niet in het zand steken. Continu zijn we bij De Administratie bezig met het zoeken naar nieuwe wegen en nieuwe manieren om het onze klanten – de ondernemers – gemakkelijker en prettiger kunnen maken. Het service niveau is ongekend hoog bij De Administratie en dat willen we zo houden. Ook al groeien we nog harder door. Sterker nog, juist doordat we zo hard blijven groeien, blijven we scherp en zijn we ononderbroken bezig met het verbeteren van onze interne processen zodat de service naar onze klanten alsmaar beter wordt. Want De Administratie heeft maar één doel: het beste administratiekantoor van Nederland zijn.