Houten: 030 753 9240 - Delft: 015 262 2533 - Amsterdam: 020 244 0184 info@deadministratie.nl     

Veel succesvolle ondernemingen managen hun dagelijkse activiteiten op basis van een paar kritische factoren. Het lijkt er zelfs op dat sommige ondernemingen meer succesvol zijn door te focussen op 2 tot 5 kritische succes factoren (KPI’s).

Dus wat staat er op jouw dagelijks Dashboard?

Welke statistieken kunnen jou vertellen hoe jouw onderneming presteert? Het proces is vrij simpel: ten eerste, bepaal welke doelstellingen jouw onderneming heeft; vervolgens bedenk je hoe je deze doelstellingen gaat bereiken en wat zijn de indicatoren die je kunt meten. Want wat je niet kunt meten, dat kun je ook niet managen.
De succesvolle ondernemingen die wij zien, die hebben een sterke controle over hun financiële cijfers. Met de drukte van iedere dag die iedere ondernemer heeft, is er niets eenvoudiger of transparanter dan een dashboard.

Hoe creëer je jouw Dashboard?

Als we samen hebben bepaald welke indicatoren voor jou bepalend zijn om jouw doelstellingen te behalen, kunnen we samen het dashboard inrichten. De Administratie maakt gebruik van de online dashboards van Visionplanner en wij hebben ruim 14 jaar ervaring in het samenstellen van persoonlijke dashboards voor uitzonderlijke resultaten.