Utrecht: 030 753 9240 - Delft: 015 262 2533 - Amsterdam: 020 244 0184 info@deadministratie.nl     

Online Boekhouden

Geheel online

Overal toegang

Altijd online

In de huidige markten is het belangrijk om altijd goed op de hoogte te zijn, dingen kunnen razendsnel veranderen en hier moet je op kunnen inspelen. Met het online boekhouden van De Administratie kan dit! Uw gehele boekhouding staat altijd online, deze kunt u dus altijd en overal inzien via smartphone, tablet of uw computer.

Naast het feit dat u altijd bij uw boekhouding kan heeft het nog een voordeel: dankzij de scan en herken software worden al uw facturen en bonnen een stuk sneller verwerkt.

Maak beslissing op basis van de meest recente gegevens en voorkom financiële verassingen!

Online boekhouden

U scant de facturen, wij doen de rest

Scannen en opsturen is het enige wat u hoeft te doen, wij verwerken de facturen snel met onze scan en herken software en zorgen er zo voor dat uw boekhouding altijd up-to-date is.

 

Blijf op de hoogte met overzichtelijke rapportages

Naast de financiële cockpit die dagelijks wordt bijgewerkt, bieden wij de optie voor een mooie overzichtelijke maandelijkse rapportage.

Dankzij deze rapportages blijft u altijd op de hoogte van hoe u er financieel voorstaat. Een van de vele voordelen van online boekhouden met De Administratie.

Meer informatie en voorbeelden van deze rapportages vindt u hier: rapportage

Online Boekhouden

Uw administratie altijd inzichtelijk

Nooit meer beslissingen uitstellen omdat de cijfers nog niet up-to-date zijn, het is heel eenvoudig. Met de software van De Administratie zijn de cijfers altijd bij en u kunt ze altijd inzien. De uitgebreidere rapportages zijn een extra, standaard heeft u echter natuurlijk ook altijd inzicht! Uw gehele administratie vindt u terug in uw persoonlijke dashboard, meer informatie daarover hier: online dashboard

Omdat alles online wordt afgehandeld kunt u tevens zeer eenvoudig via uw smartphone of tablet uw resultaten inzien. Even snel kijken hoe de kas positie is, is niet langer een probleem en de oplossing is altijd binnen handbereik.

 

Wij hebben de laatste jaren veel geïnvesteerd in automatisering en een mooie klantvriendelijke online omgeving. Dit geeft niet alleen ons maar ook onze klanten vele voordelen. Heeft u nog vragen? Mail of bel ons dan direct.

Hans Larooi

Eigenaar, De Administratie

Exact Cloud Accountant Certificaat

Het Exact Cloud Accountant Certificaat wordt uitgereikt aan werknemers van administratiekantoren die hebben bewezen over een zeer goede kennis te beschikken als het op online boekhouden aankomt. Hier zijn wij natuurlijk wel een beetje trots op, maar vooral staat het voor de goede service die wij willen bieden.

Wilt u meer informatie ontvangen?