Houten: 030 753 92 40 - Delft: 015 262 2533 info@deadministratie.nl     

Rapportage

Altijd Inzicht

Maak een Planning

Overzichtelijk

Z

Meteen up-to-date

Rapportage

Overzichtelijke rapportages

Met de software krijgt u duidelijke en overzichtelijke rapportages, hierin valt meteen af te lezen hoe u er op dat moment voorstaat. Beslissingen kunnen dus gemaakt worden op basis van cijfers en gevoel, in plaats van alleen gevoel.

Altijd en overal op de hoogte

Als klant van De Administratie bent u altijd op de hoogte, u scant uw facturen en stuurt deze op, wij verwerken het dankzij onze software in no-time. Vervolgens kunt u online uw administratie inzien en ontvangt u maandelijks een rapportage.

Bekijk hoe u ervoor staat op uw smartphone, tablet of laptop; onderweg of op kantoor; gewoon wanneer het u uitkomt of wanneer u het nodig heeft.

Wij kunnen dit beloven door onze scan en herken software.

Nooit meer financiële verassingen

Doordat u met onze rapportages altijd op de hoogte bent wordt de kans op vervelende verassingen drastich verlaagd. De wel bekende “lijken uit de kast” zijn verleden tijd.

Tevens kunt u beter inspelen op mogelijke situaties en veranderingen wat weer kansen kan bieden.

Om de kasstroom nog beter onder controle te krijgen bieden wij een geautomatiseerd debiteurenbeheer systeem aan. Achter debiteuren aan zitten is verleden tijd!

Altijd weten hoe uw bedrijf ervoor staat wordt steeds belangrijker in de huidige markt. Dit is één van de vele voordelen die onze rapportages u bieden. Ik vertel u graag meer, mail mij direct via onderstaande link.

Raymond van Lier

Eigenaar, De Administratie

Elke maand overzichtelijke rapportages ontvangen?