Utrecht: 030 753 9240 - Delft: 015 262 2533 - Amsterdam: 020 244 0184 info@deadministratie.nl     
Salarisadministratie

Salarisadministratie

Een goede salarisadministratie is erg belangrijk voor de sfeer op de werkvloer. Salarisconflicten zorgen voor onrust met alle gevolgen van dien. De wetgeving op het gebied van salarissen veranderd vaak en is erg complex dit maakt alles niet eenvoudiger, het is daarom verstandig om het hele proces uit te besteden aan een specialist.

Naast het verzorgen van loonstroken krijgt u van ons onder andere: de loonjournaalpost, SEPA betaalbestanden en verzorgen wij de loonbelastingaangifte en het jaarwerk.

Dit alles doen wij voor een scherpe prijs. Heeft u vragen neem dan direct contact met ons op.

De hele salarisadministratie online

Alle gegevens worden verwerkt in een online omgeving, hier kunt u alle gegevens aanleveren en vervolgens loonstroken, betaaloverzichten, loonjournaalposten en aangiftes terug vinden. Zo heeft u altijd alle gegevens bij elkaar.

Papieren loonstroken uitdelen is ook niet niet meer nodig, werknemers kunnen hun loonstrook en jaaropgave online altijd inzien, tevens is er een app beschikbaar waarmee alle gegevens vanaf de smartphone bekeken kunnen worden.

Hierdoor heeft zowel u als uw werknemers altijd alle gegevens bij de hand.

Salarisadministratie altijd online
Salarisadministratie

Uitgebreide mogelijkheden

Een salarisadminstratie bij De Administratie biedt vele voordelen:

Koppel het salaris aan de planning

Een koppeling met verschillende planning softwarepakketten maakt het voor u een stuk eenvoudiger om direct de lonen in te lezen. Hierdoor gaat het allemaal een stuk efficiënter. Software pakket die gekoppeld kunnen worden zijn onder andere: L1nda, Nostradamus en mijnrooster.

Koppeling met veel pensioenfondsen

Het is niet langer nodig om alle pensioenafdrachten handmatig in te voeren bij de diverse pensioenfondsen dankzij een koppeling van systemen. Alle bedragen worden rechtstreeks ingelezen vanaf de digitale loonstrook.

Altijd bereikbaar voor vragen

Al uw vragen zullen uiterlijk binnen één werkdag beantwoord worden door onze ervaren salarisadministrateur, in de meeste gevallen kan dit direct.

Meer dan alleen salarisadministratie

De Administratie biedt u een stuk meer dan alleen salarisadministratie, het is uiteraard mogelijk om alleen de lonen uit te besteden maar kijkt u eens naar wat wij nog meer te bieden hebben:

Het bijhouden van uw boekhouding gaat geheel online, dit biedt vele voordelen. Zo zijn wij in staat scherpe prijzen te zetten en u heeft tevens overal inzicht in uw administratie.

Maandelijkse rapportages brengen u direct op de hoogte van de financiële situatie in het bedrijf, hierdoor maakt u beslissingen op basis van de meest actuale stand van zaken.

Ook in fiscaal opzicht zorgen wij dat alles in uw bedrijf goed geregeld is. Met diverse fiscale regelingen kunt u als ondernemer vaak geld besparen. Bekijk hier uw kansen.

Bekijk meteen welk abonnement het beste bij uw situatie past.

Meer dan alleen salarisadministratie

WIlt u meer informatie ontvangen?