Utrecht: 030 753 9240 - Delft: 015 262 2533 - Amsterdam: 020 244 0184 info@deadministratie.nl     

Het verzorgen van uw administratie

Verzorgen administratie

Realtime inzicht in uw administratie

Gissen is verleden tijd en maak betere beslissingen. Alle financiële gegevens staan op één plek bij elkaar. Automatische signaleringen waarschuwen voor te late betalingen of nog te ontvangen bedragen. Zo heeft u altijd en overal inzicht in uw gehele boekhouding. Wij werken samen met Exact online om het voor u optimaal te regelen.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om nog uitgebreidere periodieke rapportages te ontvangen. Deze rapportages geven een zeer helder beeld van uw administratie en geven daarbij direct prognoses. Het standaard financiële dashboard is goed, de uitgbreide rapportages zijn nog beter.

Meer informatie over de periodieke rapportages.

Vaste prijs per maand

Bij De Administratie werken we met vaste prijzen per maand. U krijgt maandelijks een factuur van ons, geen onverwachte facturen of hoge afrekeningen achteraf, u weet precies waar u aan toe bent.

Wilt u alleen de boekhouding uitbesteden, of heeft u ook werknemers waarvoor een loonadministratie opgezet dient te worden? Bekijk alle mogelijkheden en ontvang direct een vrijblijvende offerte.

Bent u benieuwd wat uw maandelijkse prijs zou zijn?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

 

verzorgen administratie
Verzorgen administratie

Debiteurenbeheer volledig geautomatiseerd

Een geautomatiseerd debiteurenbeheer scheelt u veel tijd en verbeterd uw cashflow aanzienelijk. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen meer te maken over deze (vaak) vervelende klus. Laat-betalers krijgen automatisch meerdere herinneringen en indien nodig wordt een incasso procedure gestart. Ideaal voor bedrijven met veel facturen en dus een grote kans op een flink aantal debiteuren.

Meer informatie over het geautomatiseerde debiteurenbeheer.

Ontdek de eenvoud!

De Administratie gaat er voor zorgen dat uw boekhouding vlekkeloos gaat verlopen en dat u er geen omkijken meer naar heeft. Echter blijft u wel geheel in control door de rapportage mogelijkheden en het inzicht wat u altijd heeft.

Naast uw boekhouding zijn ook uw fiscale zaken en aangiftes in goede handen bij het fiscale team van De Administratie. Heeft u personeel in dienst? Ook dat is geen enkel probleem! Onze salaris experts helpen u graag verder om ook dit voor u te gaan regelen.

Ontdek meer informatie over onze fiscale werkzaamheden en salarisadministratie

administratie

Benieuwd welke vaste prijs per maand we u kunnen bieden?

Heeft u vragen? We helpen u graag verder: contact opnemen