Blog 

  Blog

  Actuele berichten, handige tips en meer info over ons bedrijf.

  13-10-2022

  “Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd” - collega Stephan den Heijer

  Stephan werkt bijna drie jaar bij De Administratie. Hij is vader van twee energieke kids, woont in Scheveningen en gaat zo positief mogelijk het leven door. Lekker normaal doen, is dan ook zijn motto. Wat hij vroeger wilde worden? F16-piloot. We stellen hem aan je voor.
  Collega Munise

  Wat doe je precies bij De Administratie?

  Ik heb een aantal vaste klanten waar ik eigenlijk alles van a tot z voor verzorg: de boekhouding, btw aangifte, jaarcijfers en meer. Ik probeer ook altijd zoveel mogelijk advies te geven, gebaseerd op mijn ervaring. Ik presenteer niet alleen de cijfertjes, maar heb het er ook echt met je over. Wat betekent het precies en wat kun je eraan doen om je situatie te veranderen? Verder ondersteun ik mijn collega’s waar nodig en verzorg ik de jaarrekeningen van een aantal andere klanten.

  Hoe ben je gekomen waar je nu bent?

  Na het behalen van mijn havo-diploma, wilde ik heel erg graag F16-piloot worden. Ik was alle keuringen al door, maar helaas bleek ik 1 centimeter te lang. Dat was even jammer, maar ik ben niet iemand die bij de pakken neer gaat zitten, dus ging ik snel door met het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Ik heb veel cursussen gevolgd en de studies Bedrijfseconomie en Accountancy afgerond, toen was het wel duidelijk dat mijn ambitie in de financiële wereld lag. Ik heb bij diverse boekhoud- en accountantskantoren gewerkt, voor ik bij De Administratie uitkwam. Na mijn gesprek met Raymond was er meteen een klik en kon ik al snel aan de slag.

  Wat vind je het leukste aan je werk?

  Bij De Administratie gaan we lekker normaal met elkaar om. Ik kan echt mezelf zijn en dat vind ik heel erg fijn. Zowel in het team als bij mijn klanten. Ik heb aardige gesprekken met inspirerende ondernemers en de samenwerking met het team voelt vrij, jong en dynamisch. Dat vind ik dan ook erg leuk: we doen het met z’n allen, iedereen helpt waar nodig en niemand voelt zich te goed voor een ander. 

  Wat vind je belangrijk in je werk en wat motiveert je? 

  Als ik een goed gevoel kan geven aan de klant, dan motiveert mij dat enorm. Als hij of zij een doel bereikt, voelt dat als een overwinning. Niet alleen op financieel gebied, maar ook waar ze zelf mee bezig zijn: persoonlijke ontwikkelingen en doelen. Daarom geef ik mijn klanten regelmatig een belletje, om even te vragen hoe het gaat. Ik weet dat de meesten dat erg op prijs stellen.

  Wat doe je in je vrije tijd?

  Ik breng veel tijd door met mijn twee zoontjes. In het weekend gaan we regelmatig de deur uit om een leuke activiteit te doen. Als ik wat tijd voor mezelf heb, vind ik het gezellig om met mijn vrienden een drankje te doen en vind je me in de sportschool, bij een voetbalwedstrijd of op een festival. 

  Hoe omschrijf je jezelf? 

  Ik laat me niet snel uit het veld slaan en sta positief in het leven. Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd! Ik ervaar weinig stress en kom daardoor altijd rustig over. Daarin vinden andere mensen dan ook weer hun rust. Verder vind ik het echt heel belangrijk om mensen goed te helpen als er vragen zijn.

  Hoe omschrijf je De Administratie?

  De Administratie is een hele mooie mix tussen kennis, doorzettingsvermogen, samenwerking en plezier. Deze combinatie maakt het wat mij betreft een unieke organisatie. Een organisatie die de klant heel goed kan bedienen op meerdere aspecten.