Administratiekantoor Amsterdam

  Administratiekantoor Amsterdam

  Naast locaties in Utrecht en Delft, vind je De Administratie in Amsterdam

  VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

  Administratiekantoor Amsterdam - De Administratie

  De Administratie Amsterdam
  Maassluisstraat 2
  1062 GD Amsterdam


  Telefoon: 020 244 0184
  Mail: info@deadministratie.nl
  Parkeren: betaald in de straat

  CONTACT OPNEMEN

  De locatie in Amsterdam

  Jouw financiële administratie in Amsterdam. 

  Het administratiekantoor in Amsterdam is gevestigd in kantoorgebouw Nest. Het is een fijne, moderne plek. Als je met de auto komt, kun je in de buurt betaald parkeren. Indien gewenst kunnen wij ook altijd langskomen bij jou op locatie. Wil je kennismaken? Vul het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 


  Waarom een administratiekantoor inschakelen?

  Een administratiekantoor inschakelen kan fijn zijn om een sparringpartner te hebben voor de toekomstplannen van jouw bedrijf en om te kijken hoe je daar financieel het snelste komt. Maar het allerfijnste is, dat zodra je je financiële administratie uitbesteedt, je tijd bespaart. Kostbare tijd. Tijd die je liever in zaken steekt die écht belangrijk zijn, zoals goed voor je klanten zorgen en werken aan de groei van je onderneming. Ook hoef je je hoofd niet meer te kraken over welke regelingen en voordelen voor jouw bedrijf van toepassing zijn. Onze experts weten dat namelijk precies. Scheelt een hoop gepuzzel en je kunt er op rekenen dat wij ervoor zorgen dat je er zo voordelig mogelijk uitkomt. 


  Als je het juiste administratiekantoor inschakelt heb je niet alleen geen omkijken meer naar je financiële administratie, maar heb je er ook een professionele partner bij die je verder helpt met de toekomst van je bedrijf. 


  De Administratie voor jouw administratie

  De Administratie Amsterdam is opgericht door eigenaren Hans en Raymond in 2003. Door goed te luisteren naar de wens van ondernemers, hebben zij een mooi pakket aan diensten samengesteld. Heb je andere wensen met betrekking tot je administratie en staan ze er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We hebben alle expertises in huis en kunnen vast iets voor je betekenen. De Administratie is opgericht, omdat Hans en Raymond erachter kwamen dat er vaak een tekort aan coaching en te weinig transparantie was (en vaak nog is) vanuit boekhouders en accountants voor de ondernemers. Daarom werken we bij De Administratie met transparante prijzen en periodieke coaching. Door te focussen op automatiseren, kunnen we steeds meer richten op een betere dienstverlening en het geven van professioneel, financieel advies. 


  Onze missie is om jullie te ontlasten en ontzorgen, en daarmee het beste administratiekantoor van Nederland te zijn.

  Bekijk de diensten

  Financieel adviseur: Trusted Advisor

  We kijken verder dan alleen jouw financiën. We helpen je echt met het geven van goed onderbouwde adviezen, zodat jij slimme keuzes kunt maken voor jouw onderneming. Zo gaan we duurzaam te werk, met een blik op de toekomst. Dit doen we persoonlijk, gefocust en op een innovatieve manier. Doordat we veel specialisten in huis hebben, kunnen we je bij ieder vraagstuk helpen en je bedrijf een stap verder helpen. De Administratie als jouw Trusted Advisor.


  De prijzen

  Omdat ieder bedrijf anders is, er verschillende vormen en groottes zijn, hanteren we variabele prijzen. Jouw bedrijf is namelijk uniek, en daar bieden we graag passende service en dienstverlening aan. Daarom is het handig om een offerte aan te vragen voor jouw onderneming. Met een aantal gegevens kunnen wij een offerte op maat maken en heb je precies inzichtelijk wat je voor welke dienst betaalt. Vul het formulier in en een van onze experts gaat zo snel mogelijk voor je aan de slag.

  Offerte aanvragen

  Het team van De Administratie Amsterdam

  Het administratiekantoor in Amsterdam staat voor je klaar met een jong en divers team. Met veel specialisten in huis, kunnen we je met alle financiële zaken bedienen. Ook de ingewikkeldere vraagstukken kunnen wij altijd beantwoorden. Ons team kiest voor een persoonlijke aanpak, zodat we jou en je onderneming goed leren kennen. Op die manier kunnen we je het beste helpen. 


  Maandelijkse updates

  We versturen maandelijks een nieuwsbrief met de nieuwste updates binnen de administratiewereld. Zo ben jij altijd op de hoogte van de belangrijkste zaken en loop je niks mis. Wil jij ook de nieuwsbrief in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in.