Administratiekantoor Amsterdam

  Administratiekantoor Amsterdam

  Naast locaties in Utrecht, Eindhoven en Delft, vind je De Administratie in Amsterdam

  BROCHURE AANVRAGEN
  DIENSTEN BEKIJKEN
  Administratiekantoor Amsterdam

  ✔ PERSOONLIJK   ✔ MODERN EN INNOVATIEF    EERLIJKE TRANSPARANTE PRIJZEN    MEERDERE LOCATIES IN NEDERLAND    

  ✔ PERSOONLIJK
  ✔ MODERN EN INNOVATIEF
  ✔ EERLIJKE TRANSPARANTE PRIJZEN
  ✔ MEERDERE LOCATIES IN NEDERLAND

  Administratiekantoor Amsterdam - De Administratie

  De Administratie - Administratiekantoor Amsterdam

  Entrada 100

  1114 AA
  Amsterdam - Duivendrecht


  Telefoon: 020 801 58 50
  Mail: info@deadministratie.nl
  Parkeren: betaald in de straat


  Plan direct een vrijblijvende kennismaking in:

  AFSPRAAK MAKEN

  De locatie in Amsterdam

  Jouw financiële administratie in Amsterdam. 

  Het administratiekantoor in Amsterdam is gevestigd in kantoorgebouw Nest. Het is een fijne, moderne plek. Als je met de auto komt, kun je in de buurt betaald parkeren. Indien gewenst kunnen wij ook altijd langskomen bij jou op locatie. Wil je kennismaken? Vul het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 


  Waarom een administratiekantoor inschakelen?

  Een administratiekantoor inschakelen kan fijn zijn om een sparringpartner te hebben voor de toekomstplannen van jouw bedrijf en om te kijken hoe je daar financieel het snelste komt. Maar het allerfijnste is, dat zodra je je financiële administratie uitbesteedt, je tijd bespaart. Kostbare tijd. Tijd die je liever in zaken steekt die écht belangrijk zijn, zoals goed voor je klanten zorgen en werken aan de groei van je onderneming. Ook hoef je je hoofd niet meer te kraken over welke regelingen en voordelen voor jouw bedrijf van toepassing zijn. Onze experts weten dat namelijk precies. Scheelt een hoop gepuzzel en je kunt er op rekenen dat wij ervoor zorgen dat je er zo voordelig mogelijk uitkomt. 


  Als je het juiste administratiekantoor inschakelt heb je niet alleen geen omkijken meer naar je financiële administratie, maar heb je er ook een professionele partner bij die je verder helpt met de toekomst van je bedrijf. 


  De Administratie voor jouw administratie

  De Administratie Amsterdam is opgericht door eigenaren Hans en Raymond in 2003. Door goed te luisteren naar de wens van ondernemers, hebben zij een mooi pakket aan diensten samengesteld. Heb je andere wensen met betrekking tot je administratie en staan ze er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We hebben alle expertises in huis en kunnen vast iets voor je betekenen. De Administratie is opgericht, omdat Hans en Raymond erachter kwamen dat er vaak een tekort aan coaching en te weinig transparantie was (en vaak nog is) vanuit boekhouders en accountants voor de ondernemers. Daarom werken we bij De Administratie met transparante prijzen en periodieke coaching. Door te focussen op automatiseren, kunnen we steeds meer richten op een betere dienstverlening en het geven van professioneel, financieel advies. 


  Onze missie is om jullie te ontlasten en ontzorgen, en daarmee het beste administratiekantoor van Nederland te zijn.

  DIENSTEN BEKIJKEN

  Financieel adviseur: Trusted Advisor

  We kijken verder dan alleen jouw financiën. We helpen je echt met het geven van goed onderbouwde adviezen, zodat jij slimme keuzes kunt maken voor jouw onderneming. Zo gaan we duurzaam te werk, met een blik op de toekomst. Dit doen we persoonlijk, gefocust en op een innovatieve manier. Doordat we veel specialisten in huis hebben, kunnen we je bij ieder vraagstuk helpen en je bedrijf een stap verder helpen. De Administratie als jouw Trusted Advisor.


  Exact Online samenwerking

  We hebben een fijne samenwerking met Exact Online en maken ook deel uit van het Exact Online Lab. Dit betekent dat we al vroeg meegenomen worden in testversies van nieuwe software. Op deze manier kunnen we jou de nieuwste ontwikkelingen aanbieden als een van de eersten! Zowel Exact, als wij, hebben een focus op automatisering, daarom is het een perfecte match. Ook kregen we dit jaar ook de Gouden Luca uitgereikt. Waarmee Exact hun dankbaarheid toont voor onze strategische keuzes en duurzame samenwerking. Op zoek naar een Exact Online administratiekantoor? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

  De prijzen

  We zijn transparant in prijs en werken daarom met vaste pakketten. Zo kun je precies kiezen waar jouw onderneming op dit moment aan toe is. Uiteraard is er ook een pakket op maat, zodat we volledig aansluiten bij jouw specifiekere wensen. Twijfel je over welk pakket bij jou past? Neem dan contact met ons op om te kijken wat het best past bij jouw wensen en doelen.

  PRIJZEN BEKIJKEN

  Het team van De Administratie Amsterdam

  Het administratiekantoor in Amsterdam staat voor je klaar met een jong en divers team. Met veel specialisten in huis, kunnen we je met alle financiële zaken bedienen. Ook de ingewikkeldere vraagstukken kunnen wij altijd beantwoorden. Ons team kiest voor een persoonlijke aanpak, zodat we jou en je onderneming goed leren kennen. Op die manier kunnen we je het beste helpen. 
  ONTMOET HET TEAM

  Maandelijkse updates

  We versturen maandelijks een nieuwsbrief met de nieuwste updates binnen de administratiewereld. Zo ben jij altijd op de hoogte van de belangrijkste zaken en loop je niks mis. Wil jij ook de nieuwsbrief in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in.

  Wat mensen zeggen over De Administratie

  We durven best zelf te zeggen wat al geruime tijd onze sterke punten zijn‭.‬

  Maar we laten ook graag anderen aan het woord‭. ‬Een kleine greep uit onze Google review pagina‭:‬

  Wat mensen zeggen over De Administratie

  We durven best zelf te zeggen wat al geruime tijd onze sterke punten zijn‭.‬

  Maar we laten ook graag anderen aan het woord‭. ‬Een kleine greep uit onze Google review pagina‭:‬