Blog 

  Blog

  Actuele berichten, handige tips en meer info over ons bedrijf.

  18-01-2022

  “Geen dag is hetzelfde!” - collega Frank Potuijt

  Frank is een echt gezelligheidsdier, houdt van de natuur en werkt met veel plezier sinds 2018 voor De Administratie. Samen met zijn vrouw en twee kinderen woont hij in Houten. Lekker in de buurt bij het kantoor in Nieuwegein! We stelden hem een paar vragen om je kennis te laten maken.
  Frank Potuijt

  Wat doe je precies bij De Administratie?

  Ik werk als salarisadministrateur bij De Administratie. Ik verzorg de loon- en pensioenaangiftes voor klanten en help ze met HR en salaris gerelateerde vragen. Het is mijn verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de salarissystemen helemaal afgestemd zijn op de wens en behoeften van de klant. Daar is soms best intensief contact voor nodig. Daarnaast zijn er veel verschillende HR en salaris regeltjes waar ik dagelijks klanten bij help. Ik ondersteun ze graag! 

  Hoe ben je gekomen waar je nu bent?

  Toen ik begon met studeren was er nog geen opleiding voor salarisadministrateur. Na het afronden van de opleiding MEAO: Middelbaar economisch en administratief onderwijs, ben ik gaan solliciteren op de functie salarisadministrateur en zo ben ik er een beetje ingerold. Toen een paar jaar later de eerste echte opleiding voor loonadministratie begon heb ik me daar meteen voor ingeschreven en die ook succesvol afgerond. Daarna heb ik door reorganisaties en faillisementen bij diverse werkgevers gewerkt, van arbodienst tot aan callcenters, ik heb van alles gezien. Daardoor heb ik veel ervaring met verschillende CAO’s en systemen. In 2018 ben ik bij De Administratie uitgekomen, dat was meteen een goede match.

  Wat vind je het leukste aan je werk?

  Het leukste vind ik de veelzijdigheid. Geen dag is hetzelfde! Omdat je met verschillende klanten werkt die elke dag weer met andere vraagstukken kampen, blijft het interessant. Daarnaast vind ik het leuk om voor klanten processen te stroomlijnen en zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Ik help graag zo goed mogelijk.

  Wat vind je belangrijk in je werk en wat motiveert je? 

  Ik vind het heel belangrijk dat ik elke dag met plezier naar m’n werk ga en dat ik het gezellig heb met mijn collega’s. Een leuke, fijne werkomgeving waar af en toe ook grapjes gemaakt kunnen worden. Helaas is dat nu met het thuiswerken wat minder, dus ik hoop dat daar binnenkort weer verandering in komt.

  Wat doe je in je vrije tijd?

  Ik ben in mijn vrije tijd het liefst buiten in de natuur, dus een wandeling of fietstocht maak ik regelmatig. Daarnaast zing ik in een koor, doe ik vrijwilligerswerk en houd ik ervan om modelspoorbanen te bouwen. En uiteraard relax ik ook regelmatig met een Netflix serie of film.

  Hoe omschrijf je jezelf? 

  Ik ben rustig, maar een harde werker. Ik heb graag alles onder controle en werk gestructureerd. Verder luister ik altijd goed voordat ik actie onderneem, zodat ik zeker weet dat ik je helemaal begrijp. Daarnaast ben ik loyaal en help ik mensen graag. 

  Hoe omschrijf je De Administratie?

  De Administratie is een modern administratiekantoor dat zich focust op digitalisering. We zijn persoonlijk en zien klanten echt als mensen. We zijn er om als jouw sparringpartner te dienen. Zo kijken we graag met je mee hoe het voor jou beter kan, zodat je groeit met je onderneming en duurzame toekomstplannen maakt.