Blog 

  Blog

  Actuele berichten, handige tips en meer info over ons bedrijf.

  21-02-2023

  “Ik streef ernaar om alles zo goed en snel mogelijk op te lossen” - Collega Willem den Heijer

  Willem is een echte Scheveninger. Hij woont er samen met z’n vriendin en dochtertje van twee. In zijn vrije tijd is hij fanatiek sporter en met voetbalpraat kun je altijd bij hem terecht! Op de werkvloer houdt hij van gezelligheid, maar zorgt hij er ook altijd voor dat hij zijn werk serieus aanpakt. We stellen hem aan je voor. 
  Collega Willem

  Wat doe je precies bij De Administratie?

  Als boekhouder bij De Administratie ondersteun ik mijn collega's waar nodig en beheer ik de boekhouding van mijn eigen klantenbestand. Het werk is heel divers, wat me erg goed bevalt. In de toekomst lijkt het me mooi om ook aan de slag te gaan met het opstellen van de jaarcijfers. Dat is natuurlijk het eindproduct waar je naartoe werkt als boekhouder. 

  Hoe ben je gekomen waar je nu bent?

  Na het afronden van mijn Economie-opleiding aan het ROC Mondriaan, heb ik verschillende vervolgopleidingen gedaan in de richting van boekhouding. Ik werkte ongeveer vijftien jaar bij mijn eerste baan, waar alles nog op een ouderwetse manier werd bijgehouden, met papieren documenten. Hoewel ik daar veel heb geleerd, vond ik het tijd voor een volgende stap. Via Stephan, mijn broer en nu ook collega, kwam ik terecht bij De Administratie. Er was meteen een klik! Alles is hier een stuk moderner, en deze vernieuwing geeft me de kans om me meer te richten op het persoonlijke aspect van boekhouden.

  Wat vind je het leukste aan je werk?

  Bij De Administratie krijg ik veel vertrouwen en verantwoordelijkheid, wat voor mij heel fijn werkt. Zo krijg ik de ruimte om me verder te ontwikkelen. Ook ben ik nu meer betrokken bij het klantcontact, waardoor ik te maken krijg met verschillende vraagstukken en daar ook weer van leer. Het feit dat ik constant nieuwe dingen kan ontdekken door middel van moderne programma's, tools en mogelijkheden spreekt me enorm aan.

  Wat vind je belangrijk in je werk en wat motiveert je? 

  Het is voor mij belangrijk om voldoende verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te krijgen, zodat ik me verder kan ontwikkelen en gemotiveerd blijf. Daarnaast vind ik de samenwerking met het team ook belangrijk. Het gevoel dat we het samen doen, zorgt voor extra motivatie!

  Wat doe je in je vrije tijd?

  Naast het erop uitgaan met mijn vriendin en dochter, ben ik een echte voetbalfan. Ik kijk graag naar verschillende wedstrijden en speel af en toe zelf een potje. Ook hou ik van andere sporten, zoals hardlopen en vind je me regelmatig in de sportschool: het is een echte uitlaatklep voor mij.

  Hoe omschrijf je jezelf? 

  Op het werk ben ik best een perfectionist. Ik streef ernaar om alles zo snel en goed mogelijk op te lossen, maar ik begrijp ook dat dit niet in alle situaties mogelijk is. Daarnaast ben ik altijd in voor gezelligheid. Ik geniet van het contact met anderen en ben een echte grappenmaker.

  Hoe omschrijf je De Administratie?

  De Administratie is een bedrijf met een divers team van getalenteerde mensen met verschillende kwaliteiten die elkaar versterken. De organisatie streeft voortdurend naar automatisering en modernisering, waardoor efficiënt werken voorop staat, met behoud van gezelligheid en sociaal contact. Bovendien zijn collega's altijd bereid om elkaar te helpen en bij te springen om ervoor te zorgen dat het werk gedaan wordt. Dit is wat mij betreft essentieel voor succes.