Blog 

  Blog

  Actuele berichten, handige tips en meer info over ons bedrijf.

  19-04-2021

  “Ik wil graag dat klanten zorgeloos zijn, en daar help ik bij.” - Collega Desiree van der Heijden

  Desiree werkt al sinds 2004 bij De Administratie. Ze was een van de eersten die in vaste dienst kwam en ze is er nog steeds! Ze is geboren in Den Haag, maar is lange tijd geleden voor haar carrière en liefde naar Nieuwegein verhuisd. Ze woont hier samen met haar vriend en kat. We stelden haar een paar vragen om je kennis te laten maken.

  Wat doe je precies bij De Administratie?

  Ik ben boekhouder. Ik verwerk administraties, btw aangiftes en meer. Voor een aantal klanten regel ik álle financiële administratie, behalve de jaarrekening. Dit doe ik zowel op afstand als op locatie. Daarnaast bereid ik ook regelmatig de kwartaalrapportages voor.


  Intern ben ik een manusje van alles. Ik neem de telefoon op, verwerk de post en zorg dat er boodschappen in huis zijn voor het team. Dat zorgt voor een lekker afwisseling en vind ik leuk om te doen.

  Hoe ben je gekomen waar je nu bent?

  Ik heb een opleiding gedaan tot administrateur. Tijdens mijn opleiding ben ik stage gaan lopen bij een accountantskantoor in Nieuwegein en daarna ben ik daar nog een jaartje blijven hangen.  Toen heb ik mijn pad vervolgd bij een zorginstelling, als crediteurenmedewerker. Al snel bleek de dagvulling daar beperkt en hield ik tijd over. Dit maakte dat ik na twee jaar op zoek ging naar een nieuwe uitdaging. En daar kwam De Administratie!

  Tijdens het werken bij De Administratie heb ik ook nog mijn MBA afgerond: Moderne Bedrijfsadministratie. Omdat ik vrij vroeg bij De Administratie terecht kwam, heb ik de organisatie flink zien groeien en ben ik meegegroeid. Zo werd ik boekhouder van steeds grotere klanten en meerdere locaties. Inmiddels zit ik heerlijk op mijn plek als ervaren specialist en is geen klant mij te groot! 

  Wat vind je het leukste aan je werk?

  De wisseling in klanten. Het is elke keer weer iets anders. Af en toe zit er een uitdagende klant tussen, maar omdat ik de meesten al lange tijd ken, weet ik precies hoe ik dat het beste kan aanvliegen. Daar ben ik nu helemaal in thuis en krijgen we bij De Adminstratie ook de ruimte voor: extra aandacht steken in klanten die dat nodig hebben. 


  Daarnaast vind ik het fijn dat ik een band op kan bouwen met mijn collega’s. Er is inmiddels een vast en stabiel team, wat erg fijn werkt. Ik heb wat schommelingen in mijn leven gehad de afgelopen jaren en De Administratie is hier een van de weinige vaste punten in geweest. Dat heeft mij steun gegeven. We weten wat we aan elkaar hebben en dat is fijn, vooral in onrustigere periodes. 

  Wat vind je belangrijk in je werk en wat motiveert je?

  Wat ik het leukste vind, vind ik ook het belangrijkste: afwisseling. Zo vind ik het fijn om bij klanten op locatie te komen, af en toe thuis te werken en soms op het kantoor. Deze regelmatige wisseling van locatie doet mij goed en motiveert mij zeker. Een nieuwe omgeving, geeft nieuwe energie!

  Wat doe je in je vrije tijd?

  Eigenlijk allemaal dingen die nu niet kunnen. Ik hou ervan om dingen met vrienden te doen: lekker uiteten, bowlen, naar de film. In deze tijden kijk ik ook veel series. Ik heb zo’n beetje op iedere streaming applicatie wel een abonnement. Welke serie, dat maakt niet uit! Van Greys Anatomy tot Mocro Maffia, ik kijk echt alles. 

  Hoe omschrijf je jezelf? 

  Ik ben sociaal en loyaal. Als ik een klant heb en er moet met spoed iets gedaan worden, dan zorg ik dat dat gedaan wordt, ook al is het avond of weekend. Daar komt mijn zorgzaamheid ook naar boven. Ik wil graag dat klanten zorgeloos zijn en als ik ze daarbij kan helpen, doe ik dat meteen.

  Die zorgzaamheid draag ik ook over het team. Zo weet ik bijvoorbeeld dat directeur Raymond altijd op dinsdag naar het kantoor kwam, pre-corona, en houdt van een boterham met cervelaat of kaas. Ik zorg dan dat in huis is. Collega Souad en ikzelf houden meer van een bammetje met pindakaas, dat regel ik ook. Ik help graag anderen waar dat kan, ook als het kleine dingen zijn.

  Hoe omschrijf je De Administratie?

  We zijn een team met specialisten op elk gebied en hebben alle kennis in huis om op ieder front mee te draaien met jouw onderneming. Dat is ontzettend belangrijk. We hebben een vast, sterk team wat op elkaar kan rekenen en gemotiveerd aan de slag gaat. We denken met je mee en willen het beste voor je. 

  We geloven dat we dat kunnen bereiken door transparant en eerlijk te zijn. Op die manier is er het meeste begrip voor elkaar en eerlijkheid duurt het langst.