Blog 

  Blog

  Actuele berichten, handige tips en meer info over ons bedrijf.

  18-11-2021

  “Ik zorg dat het op orde is. Koste wat kost.” - collega Gian-Franca Suisse

  Gian-Franca heeft vorig jaar haar studie Finance & Control afgerond aan De Haagse Hogeschool en werkt nu parttime bij De Administratie. Samen met haar man woont ze in Rijswijk. We stelden haar een paar vragen om je kennis te laten maken.
  Gian Franca Suisse

  Wat doe je precies bij De Administratie?

  Ik ben financieel medewerkster bij De Administratie. Ik houd me bezig met het verwerken van administraties van begin tot eind, het aanleveren van btw-aangiftes, ondersteunen van mijn collega’s en het begeleiden van stagiaires.

  Hoe ben je gekomen waar je nu bent?

  Ik was van jongs af aan al geïnteresseerd in cijfers. Daarom ben ik van Curaçao naar Nederland verhuisd om een HBO Accountancy studie te gaan volgen. Na een tijdje ben ik van studie geswitcht, omdat het toch niet helemaal bij me paste. Ik heb toen voor de studie Finance & Control gekozen. Voor naast het studeren ging ik op zoek naar een bijbaantje en kwam ik via een uitzendbureau terecht bij De Administratie. Daar kreeg ik de kans om met mijn afstudeeropdracht aan de slag te gaan. 

  Ik heb mijn studie als best een zware periode ervaren en de gedachte om te stoppen en op werk te focussen kwam meermaals voorbij. Maar Raymond, directeur van De Administratie, motiveerde mij: “Gian, dat diploma, daar heb je veel aan in de toekomst. Dus als je ervoor kan gaan. Blijf doorzetten, en ga ervoor!” Zo rondde ik in juli 2020 eindelijk met trots mijn studie af en ben ik sinds dit jaar parttime in dienst bij De Administratie.

  Wat vind je het leukste aan je werk?

  Eigenlijk alles! Het is heel afwisselend en ik heb er plezier in. Ik voel me ook echt thuis bij De Administratie. Het team is vriendelijk en vrolijk, we steunen elkaar en we staan altijd open om elkaar te helpen. Je voelt je echt betrokken en deel van het team. Daarnaast is er veel ruimte voor ontwikkeling en heb ik de afgelopen jaren veel geleerd, dat is erg fijn.

  Wat vind je belangrijk in je werk en wat motiveert je? 

  Dat gevoel van echt deel uitmaken van een team, vind ik belangrijk. Daarnaast motiveert het me als ik veel verantwoordelijkheid krijg, dus daar moet ook ruimte voor zijn. En dat is er bij De Administratie zeker!

  Wat doe je in je vrije tijd?

  In mijn vrije tijd geniet ik ervan om samen met mijn familie en vrienden te zijn. Verder hou ik erg van bordspelletjes. Ik sta er in het weekend dan ook altijd om te springen als mijn vrienden weer over de vloer komen om een competitief potje Catan te spelen.

  Hoe omschrijf je jezelf? 

  Ik ben loyaal en een harde werker, met veel doorzettingsvermogen. En dit alles altijd met een positieve kijk op het leven. Het maakt niet uit wat er voor me komt, ik ga altijd door. Maar soms heeft dat ook zo z’n valkuilen. Als er bijvoorbeeld geen rust en orde is in de boekhouding van mijn klanten kan ik daar nerveus van worden. Ik doe er dan ook alles aan om het weer zo snel mogelijk op orde te krijgen, koste wat het kost. 

  Hoe omschrijf je De Administratie?

  De Administratie is gefocust op het ondersteunen van je onderneming op verschillende gebieden. Wij proberen zoveel mogelijk te automatiseren qua boekhouding, zodat we onze klanten op andere vlakken ook kunnen helpen met het ontwikkelen van hun onderneming. We zien echt de persoon en de onderneming, het is niet alleen cijfertjeswerk. Daarnaast zijn we een organisatie met een leuk, divers team, waardoor we elkaar goed aanvullen. En, niet onbelangrijk, we kunnen altijd met elkaar lachen!