Blog 

  Blog

  Actuele berichten, handige tips en meer info over ons bedrijf.

  11-03-2022

  "Kwaliteit staat hoog bij mij in het vaandel" - collega Mischa Smal

  Mischa woont al bijna zijn hele leven in Zoetermeer. In zijn vrije tijd zit-ie niet stil en gaat hij vaak op pad met zijn vier zoontjes om leuke dingen te doen. In 2011 begon hij al bij De Administratie, en hij werkt er nog steeds met veel plezier! We stelden een paar vragen aan hem om je voor te stellen.
  Mischa Smal

  Wat doe je precies bij De Administratie?

  Ik ben relatiebeheerder, dat wil zeggen dat ik het aanspreekpunt ben voor een groep klanten. Ik help hen met hun vragen en zet vervolgens zaken intern uit of ga er zelf mee aan de slag. Alles om de klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Kwaliteit staat namelijk hoog bij mij in het vaandel, dus daar ga ik altijd voor!

  Hoe ben je gekomen waar je nu bent?

  Na het afronden van de studie moderne bedrijfsadministratie, heb ik bij veel verschillende accountantskantoren gewerkt. Door bezig te zijn in de praktijk en het volgen van verschillende cursussen heb ik veel geleerd. Ik hou mezelf altijd up to date. Zo weet ik goed wat de regelgeving en nieuwste ontwikkelingen zijn. Na een aantal jaren ervaring opdoen bij verschillende kantoren, kwam ik terecht bij De Administratie. In de eerste instantie was ik aangenomen om aan de slag te gaan met het opstellen van jaarrekeningen, maar door de jaren heen ben ik in de functie van relatiebeheerder gerold. 

  Wat vind je het leukste aan je werk?

  Het werk is heel divers, en dat bevalt me goed. Elke keer doe ik weer iets anders. Er is een hoop vrijheid en vertrouwen om dingen zelf uit te zoeken en op te pakken, die manier van management vind ik erg prettig. Daarnaast is het team ook leuk en gezellig, jong en dynamisch, we hebben met z’n allen een hoop lol. Ik kijk er naar uit iedereen weer wat vaker te zien, nu we meer naar kantoor kunnen!

  Wat vind je belangrijk in je werk en wat motiveert je? 

  Een fijne, informele werksfeer vind ik belangrijk. Ik hou niet zo van een sterke hiërarchie. We zijn allemaal maar mensen, dus laten we lekker normaal doen! Ik vind het wel belangrijk dat iedereen zich inzet en secuur werkt. Netjes werken word ik blij van. Je levert iets af aan een klant, en ik wil er altijd zeker van zijn dat dat helemaal op orde is.

  Wat doe je in je vrije tijd?

  Ik zit niet graag stil, dus ben altijd wel bezig: van leuke activiteiten met de kids en fitnessen om mezelf in vorm te houden, tot aan een weekendje weg met m’n vriendin of een terrasje pakken met vrienden. 

  Hoe omschrijf je jezelf? 

  Ik heb veel aandacht voor andere mensen en ben altijd geïnteresseerd. Voor de mensen om me heen sta ik ook altijd klaar. Ik ben zorgzaam, vooral voor mijn kinderen natuurlijk! Daar doe ik alles voor om ze een leuke tijd te geven. Ik ben ietwat perfectionistisch, wat in m’n werk soms ook mijn valkuil kan zijn. Zo laat ik niets de deur uitgaan zonder dat ik het gecheckt heb. 

  Verder ben ik een gezelligheidsmens. Ik hou van humor, grapjes en lol maken. Zelfspot hoort daar ook bij. Ik kan uitdelen én incasseren. Laten we het leven niet té serieus nemen en het altijd met een lach proberen te bekijken!

  Hoe omschrijf je De Administratie?

  De Administratie is een veerkrachtige en innovatieve organisatie die altijd meegaat met de nieuwste ontwikkelingen. We zijn ambitieus en enthousiast om te groeien, met een gezellig team dat elkaar goed ondersteunt. Daarnaast denken we zo goed mogelijk mee met de klanten, zodat we je echt kunnen ontzorgen en verder helpen.