Blog 

  Blog

  Actuele berichten, handige tips en meer info over ons bedrijf.

  17-01-2023

  “Liever vandaag dan morgen!” - Collega Noortje Noy

  Geboren en getogen Utrechter Noortje werkt nu bijna tweeënhalf jaar met veel plezier bij De Administratie. Na enige zoektocht in haar carrière, heeft ze haar plek gevonden in de marketingwereld. Met een vlotte pen en veel doorzettingsvermogen, is ze verantwoordelijk voor diverse online uitingen binnen de organisatie. We stellen haar aan je voor.
  Collega Noortje

  Wat doe je precies bij De Administratie?

  Als online marketeer ben ik verantwoordelijk voor alle online uitingen van De Administratie. Denk aan websiteteksten, blogs, mailings, social media en meer. Bij mijn werk houd ik altijd rekening met de uitdagingen waar ondernemers mee te maken hebben, zodat we ze zo goed mogelijk kunnen informeren en helpen.

  Hoe ben je gekomen waar je nu bent?

  Na flink wat twijfelen over mijn carrièrepad, besloot ik om mijn backpack te pakken en de wereld te verkennen. Aan de andere kant van de wereld heb ik een tijdje als duikinstructeur gewerkt. Daarvoor was ik werkzaam als bedrijfsleider in de horeca, waar hard werken en aanpakken centraal stond. Na het reizen besloot ik dat ik mijn loopbaan wilde vervolgen in de richting van marketing en kwam ik, na diverse werkervaringen, via een ex-collega met De Administratie in contact!

  Wat vind je het leukste aan je werk?

  Het werk is lekker afwisselend en ik heb veel vrijheid om mijn eigen plannen te maken en uit te voeren. Daarnaast werk ik in een gezellig team, waarmee we regelmatig leuke dingen doen.

  Wat vind je belangrijk in je werk en wat motiveert je? 

  Voor mij is autonomie erg belangrijk in mijn werkzaamheden: het geeft me voldoening als ik zelfstandig knopen kan doorhakken en beslissingen kan nemen. Verder ben ik resultaatgericht, waar ik ook veel motivatie uithaal.

  Wat doe je in je vrije tijd?

  In mijn vrije tijd vind je me regelmatig in de boulderhal. Verder houd ik ervan om spelletjes te spelen met vrienden en gezellig een drankje te doen. Maar ook kan ik ontzettend genieten van rust, en lekker niksen op de bank.

  Hoe omschrijf je jezelf? 

  Ik ben een echte aanpakker en hou er dan ook niet van als dingen te lang stil liggen. Liever vandaag dan morgen! Verder probeer ik altijd zo eerlijk mogelijk te zijn, dat duurt het langst. Daar komt denk ik ook mijn rechtvaardigheidsgevoel vandaan: als iets niet eerlijk verloopt, zul je zeker van me horen.

  Hoe omschrijf je De Administratie?

  De Administratie is een administratiekantoor dat in snel tempo groeit en altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen binnen de financiële wereld: van wetgeving tot technologie. Dit maakt het een moderne organisatie. Door te concentreren op automatisering en continu bezig te zijn met het verbeteren van processen, kunnen we proactief ondersteuning bieden aan ondernemers. Hiermee onderscheidt De Administratie zich van andere partijen. En niet onbelangrijk: het team is gezellig, divers en helpt elkaar én klanten overal waar nodig. Dat zorgt voor een ontzettend fijne en oprechte sfeer.