Skip to main content

  Boekhouder 

  e-commerce

  Boekhouder

  e-commerce

  Ben je op zoek naar een e-commerce boekhouder voor jouw webshop? Bij De Administratie ben je aan het goede adres. We hebben ervaring met de boekhouding van diverse e-commerce bedrijven en kunnen je hier goed bij helpen en adviseren.

  BEKIJK ALLE DIENSTEN
  E-commerce boekhouder

  ✔ PERSOONLIJK   ✔ MODERN EN INNOVATIEF    EERLIJKE TRANSPARANTE PRIJZEN    MEERDERE LOCATIES IN NEDERLAND    

  ✔ PERSOONLIJK
  ✔ MODERN EN INNOVATIEF
  ✔ EERLIJKE TRANSPARANTE PRIJZEN
  ✔ MEERDERE LOCATIES IN NEDERLAND

  Over ons

  CONTACT OPNEMEN

  Fijne overzichtelijke boekhoudsoftware

  Voor jouw e-commerce boekhouding zullen we met de software van Exact Online werken. Hiermee heb je altijd en overal inzicht in je financiën. Met overzichtelijke rapportages en dashboards zie je in één oogopslag of je jouw doelen gaat halen of dat je misschien ergens moet bijsturen. Ook hier kunnen wij als e-commerce boekhouder een actieve rol in pakken: je kunt ons inschakelen om je regelmatig op de hoogte te houden van je cijfers. We lichten ze dan extra toe en trekken op tijd bij je aan de bel als we zien dat er afwijkende zaken zijn.

  E-commerce boekhouding: besteed het uit

  De boekhouding van jouw e-commerce bedrijf is waarschijnlijk vrij groot. Je hebt veel transacties per dag, je hebt te maken met verschillende btw-tarieven en, als je internationaal handelt, ook met diverse regelingen omtrent buitenlandse betalingen. Het is veel werk om het allemaal zelf bij te houden en kan soms best ingewikkeld zijn. Gelukkig weten wij precies hoe alle regels werken en hoe we jouw positie zo voordelig mogelijk kunnen maken. We verzorgen met aandacht al je administratie, zodat jij je bezig kunt houden met de zaken die écht belangrijk zijn: je klanten de aandacht geven die ze verdienen en het onderhouden van je webshop.

  Specifieke aspecten bij e-commerce boekhouding

  • Verschillende verkoopkanalen: als je producten verkoopt via verschillende online verkoopkanalen, zoals een eigen website, Amazon en eBay, moet je ervoor zorgen dat je de inkomsten en kosten van elk kanaal apart bijhoudt.
  • Verkoopbelasting: als je producten verkoopt aan klanten in andere landen, moet je misschien verkoopbelasting betalen. Het is belangrijk om te weten welke regels van toepassing zijn op jouw bedrijf.
  • Verzendkosten: de verzendkosten zijn ook een belangrijk onderdeel. Het is belangrijk om deze kosten nauwkeurig bij te houden, zodat je weet hoeveel je moet berekenen voor verzending en hoeveel je daadwerkelijk betaalt.
  • Retouren en terugbetalingen: als je producten retourneert of terugbetaalt, moet je deze kosten apart bijhouden in je e-commerce boekhouding.
  • Boekhoudsoftware: er zijn verschillende boekhoudsoftware-opties beschikbaar voor e-commercebedrijven. Wij werken met Exact: hier heb je altijd en overal inzicht in hoe het met je financiën staat.
  KENNISMAKING INPLANNEN
  Customer case Namdhari


  ​​MARK HUISMAN - NAMDHARI FRESH

  “De Administratie is van onmisbare waarde geweest.”

  Namdhari’s Euro Fresh B.V. maakt deel uit van Flora Capital Co Thailand. De groep exporteert verse Thaise groenten en fruit via luchtvracht en in gekoelde zeecontainers over de hele wereld. Meestal naar grote importeurs die weer de groothandel of retail beleveren.

  VERDER LEZEN
  Customer case Quan

  ​​AROSHA BROUWER - QUAN

  “De Administratie heeft ons helpen groeien.”

  Quan is een snelgroeiende start-up. Het is zelfs een van de meest veelbelovende door vrouwen geleide start-ups in Nederland. Het team bestaat momenteel uit zeventien mensen (deels een flexibele schil) en ze zijn onlangs de Amerikaanse markt opgegaan.

  VERDER LEZEN

  De Administratie: jouw e-commerce boekhouder

  Kies je voor De Administratie om aan de slag te gaan als jouw e-commerce boekhouder? Dan heeft dat verschillende voordelen. Zo hebben we een team van diverse specialisten met jaren ervaring, is er ruimte om je actief te adviseren en werken we met overzichtelijke dashboards, indien gewenst zelfs helemaal op maat met verschillende databronnen.
  PRIJZEN BEKIJKEN
  Jouw e-commerce boekhouder - het team

  Vraag de brochure aan

  Een overzicht van onze diensten in een overzichtelijke pdf?

  Vraag de brochure aan en ontvang ‘m in je mailbox!

  BROCHURE AANVRAGEN

  Wat klanten zeggen over De Administratie

  We durven best zelf te zeggen wat al geruime tijd onze sterke punten zijn‭.‬

  Maar we laten ook graag anderen aan het woord‭. ‬Een kleine greep uit onze Google review pagina‭:‬

  Diensten van De Administratie
  Prijzen

  Benieuwd naar onze prijzen? Je kunt kiezen uit verschillende  abonnementsvormen, of voor een pakket op maat kiezen.

  BEKIJK DE PRIJZEN
  De Administratie brochure
  Blijf op de hoogte

  In onze blog delen we actuele berichten, handige tips en meer informatie over De Administratie.

  NAAR DE BLOG
  Meerdere locaties
  Met drie locaties door Nederland, zijn we overal aanwezig. We vinden het ook geen probleem om langs te komen op de locatie van jouw organisatie.

   

  Bekijk onze locaties:

  Utrecht (Nieuwegein)

  CONTACT OPNEMEN

  Ontvang de nieuwsbrief

  Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws in de adminstratie-wereld.