Salarisadministratie

  Salarisadministratie

  Met een constant veranderende wetgeving op het gebied van salarissen, maakt dat het verzorgen van een goede salarisadministratie niet eenvoudiger. Wij kunnen helpen.

  PLAN EEN GRATIS KENNISMAKING IN

  Wat is salarisadministratie?

  Heb je personeel in dienst? Dan betaal je die salaris uit. Je moet dan rekening houden met het inhouden van de juiste bedragen aan loonheffingen. Het verzorgen van de salarisadministratie bestaat meestal uit de volgende zaken:

  • Het netto bedrag berekenen wat je je medewerkers moet uitbetalen
  • De loonheffingen berekenen die naar de Belastingdienst moet
  • Zorgen dat de salarissen op tijd uitbetaald worden en de loonstrookjes verzonden worden
  • Loonaangifte doen

  Verder moet je ook rekening houden met eventuele CAO- en pensioenregels.
  CONTACT OPNEMEN

  Hoe gaat het in z'n werk?

  In het slimme softwareprogramma Nmbrs, ondersteunen we je met je dagelijkse HR taken. Alle loonstroken verwerken we online. Je krijgt ook onder andere: de loonjournaalpost, SEPA betaalbestanden en we verzorgen de loonbelastingaangifte en jaaropgave. Je medewerkers kunnen altijd en overal hun loonstroken en jaaropgave online inzien. Het scheelt een hoop losse mailtjes en alles staat lekker overzichtelijk op één plek. Fijn voor jou, fijn voor je medewerkers.

  Waarom je salarisadministratie uitbesteden?

  Salarisadministratie is een vak apart. Met constant veranderende wetgevingen vergt het specifieke vakkennis en een dagelijks inzicht in de nieuwste ontwikkelingen. Om alles helemaal kloppend te maken, kost dat veel tijd. Tijd die jij waarschijnlijk niet hebt. Laat onze experts voor je aan de slag gaan, om te zorgen dat alles zorgeloos verloopt en je tevreden medewerkers hebt.

  Wie gaat er voor je aan de slag?

  We hebben speciale salarisadministrateurs in huis die met jarenlange ervaring precies weten hoe ze jouw salarisadministratie het beste kunnen inrichten. 
  BEKIJK HET TEAM