Verzorgen administratie

  Verzorgen administratie

  De Administratie aan de slag met jouw boekhouding. 

  PLAN EEN GRATIS KENNISMAKING IN

  Wat houdt administratie in?

  Met je administratie leg je bedrijfsgegevens vast. Je bent verplicht om dit te doen en een aantal jaar te bewaren. Een nette administratie zorgt voor overzicht en inzicht. Zo zie je meteen hoe het met je onderneming gaat en weet je aan welke eventuele verplichtingen voldaan moet worden. 

  Besteed je je administratie uit aan De Administratie? Doen we dat digitaal. Dit gaat snel, makkelijk en je hebt je administratie overzichtelijk op één plek. Je krijgt toegang tot jouw eigen online omgeving in het softwareprogramma Exact. 
  CONTACT OPNEMEN

  Hoe gaat het in z'n werk?

  Jij zorgt ervoor dat je al je bonnen via de handige app van Exact inscant en wij doen de rest. We houden de lijntjes kort, zodat er geen onduidelijkheden ontstaan en alles transparant is. Daar houden we van! Verder heb je via de app toegang tot overzichtelijke rapportages van jouw inkomsten en uitgaven.

  Waarom je administratie uitbesteden?

  Nauwkeurige administratie is onmisbaar voor een goede bedrijfsvoering, maar het is soms best een lastige en vooral tijdrovende taak. Het dagelijks voldoen aan alle administratieve verplichtingen is best pittig. De Administratie zorgt ervoor dat je een snel en volledig inzicht hebt in je financiën, zodat jij de ruimte krijgt die je nodig hebt om te spenderen binnen je bedrijf.

  Wie gaat er voor je aan de slag?

  Ons team van specialisten staat voor je klaar. Met jarenlange ervaring en een positieve, enthousiaste instelling, doen zij er alles aan om jouw administratie helemaal op orde te houden. 
  MEET THE TEAM