Financieel advies

  Financieel advies

  Je hebt vast wel eens te maken met financiële vraagstukken waar je het antwoord niet direct op hebt of kunt vinden. Bij De Administratie hebben we verschillende specialisten in huis die verder kijken dan alleen je administratie. We helpen je met het adviseren over verschillende financiële zaken, om je financiële en fiscale positie te verbeteren. Je hoeft het niet alleen te doen!

  BROCHURE AANVRAGEN

  Hoe ziet een financieel advies eruit?

  Een financieel advies kan over van alles gaan. Van vraagstukken over pensioen, bedrijfsfinanciering en liquiditeit tot aan regelingen omtrent COVID, het kiezen van de juiste ondernemingsvorm en fiscale bezwaarschriften. We adviseren je, zodat je weloverwogen financiële keuzes kunt maken. Naast dat je jouw wens en probleem toelicht, kijken we ook verder dan dat. Zoals waar je precies naartoe wilt met je bedrijf. Dit kan van invloed zijn op het maken van de goede financiële keuze voor jouw onderneming. 


  Heb jij een vraagstuk waar je hulp bij nodig hebt? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen. Afhankelijk van jouw wensen kan dit online, telefonisch of in real life op een locatie naar keuze. 
  CONTACT OPNEMEN

  Waarom is het slim om financieel advies te vragen?

  Er zijn ontzettend veel regeltjes waar je rekening mee moet houden als het om je financiën en administratie gaat. Als je je er niet dagelijks mee bezighoudt, is het simpelweg onmogelijk om ze allemaal te kennen en slim in te zetten. Wij hebben specialisten in huis die speciaal zijn opgeleid en met jarenlange ervaring precies weten welke financiële keuzes slim zijn voor jouw onderneming en situatie. Bespaar een hoop tijd door te sparren met een van onze specialisten. 

  Van wie krijg ik financieel advies?

  Een van onze fiscalisten helpt je verder met jouw vraagstuk. Met jarenlange ervaring weten zij precies welke financiële keuzes slim zijn voor jouw onderneming en situatie. 
  BEKIJK HET TEAM

  Weet met wie je in zee gaat

  Wil je eerst even kennismaken? Plan een vrijblijvende afspraak in om te kijken wie we zijn en wat we voor je kunnen betekenen.
  PLAN EEN GRATIS KENNISMAKING IN