Fiscale aangiftes

  Fiscale aangiftes

  Heb je hulp nodig bij je belastingaangifte? We verzorgen het graag voor je! We kunnen helpen met ál je aangiftes: loon-, btw-, vennootschapsbelasting- en inkomstenbelasting aangifte.

  PLAN EEN GRATIS KENNISMAKING IN

  Hoe gaat het in z'n werk?

  Aan de hand van jouw financiële administratie bereiden wij je aangiftes voor je voor. Het enige wat jij moet doen, is zorgen dat alle facturen up-to-date zijn en juist ingevoerd. Uiteraard helpen we je daar aan herinneren! Wanneer we de hele aangifte hebben ingevoerd doe jij nog een final check, en kunnen we eventueel nog aanpassingen maken. Helemaal goed? Verzenden wij ‘m!

  Met welke aangiftes helpen wij?

  Hulp nodig bij je belastingaangifte? Wij kunnen je helpen met ál je aangiftes:


  Inkomstenbelasting

  Iedereen in Nederland betaalt inkomstenbelasting. Het is belasting die je betaalt over je inkomen aan de overheid. De belasting is verdeeld in drie boxen:

  Box 1: werk en woning. Hieronder valt je inkomen uit loondienst, uitkeringen, pensioenen of winst uit je eigen onderneming.
  Box 2: aanmerkelijk belang. Wanneer je minimaal 5% van de aandelen van een onderneming bezit, is er sprake van een aanmerkelijk belang. 
  Box 3: eigen vermogen. Hieronder valt je spaargeld en eventuele beleggingen. 

  Elke box heeft bepaalde aftrekposten waar je wellicht aanspraak op kunt maken. Onze experts zorgen dat jij er zo voordelig mogelijk uitkomt.

  Omzetbelasting (btw)
  Btw is de belasting die je betaalt over je omzet. Btw staat voor 'belasting toegevoegde waarde'. Deze belasting betaal je per maand, kwartaal of jaar aan de Belastingdienst. Hoe vaak je aangifte moet doen hangt af van je verwachtte inkomen. De Belastingdienst stelt je hier van op de hoogte na je inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Vaak is dat wanneer het volgende voor je geldt:

  Maandelijks: wanneer je per kwartaal meer dan €15.000 aan btw betaalt.
  Jaarlijks: wanneer je per jaar minder dan €1.883 aan btw betaalt.

  Vennootschapsbelasting
  Heb je een vennootschap: besloten vennootschap (bv) of naamloze vennootschap (nv)? Dan betaal je ieder jaar vennootschapsbelasting. De vennootschapsbelasting komt in plaats van de inkomstenbelasting. Net als bij de inkomstenbelasting kun je aanspraak maken op bepaalde aftrekposten. 

  Dividendbelasting
  Heb je een vennootschap en keer je dividend uit? Dan ben je verplicht om de dividendbelasting in te houden en die aan de Belastingdienst te betalen. Sinds enkele jaren bedraagt dit tarief 15% van de opbrengst. 

  Loonbelasting
  Als je personeel in dienst hebt krijg je te maken met loonbelasting en de premie volksverzekeringen. Deze vormen samen één heffing.

  Waarom je fiscale aangiftes uitbesteden?

  Je wilt er natuurlijk zo voordelig mogelijk uitkomen met jouw omzet. Daarom is het slim om je aangiftes uit te besteden aan onze specialisten. Zij weten precies op welke aftrekposten jij aanspraak kunt maken en hoe jouw aangifte zo in te richten dat jij er zo voordelig mogelijk uitkomt. Bespaar tijd en moeite en besteed het uit.
  CONTACT OPNEMEN