Onze missie

  Onze missie

  ONZE KERNWAARDEN

  Waarom we doen wat we doen

  In 2003 richtten Hans en Raymond De Administratie op, omdat veel ondernemers niet tevreden waren met hun accountant of boekhouder. Er is vaak een mismatch tussen vraag en aanbod. Een groot probleem is meestal transparantie en een tekort aan coaching. We hebben geluisterd naar klanten en goed nagedacht over het concept. Daarom werken we bij De Administratie met transparante prijzen en periodieke coaching. Bij ons geen onverwachte kosten! Doordat wij meer en meer automatiseren, kun jij steeds efficiëntere en klantvriendelijkere service van ons verwachten. We focussen meer op professioneel, financieel adviseren en daardoor zijn we steeds beter in staat je te helpen. 

  BEKIJK ONZE DIENSTEN

  Onze missie

  We willen het beste administratiekantoor van Nederland zijn. Daarom blijven we ons ontwikkelen. Zodat het leven van jou en je collega's aangenamer wordt. Zodat we jou ontlasten. Dan kun jij je namelijk richten op je bedrijf.

  Daarom kies je voor De Administratie

  • Uitstekende prijs/prestatieverhouding
  • Transparant en vertrouwenswaardig
  • Al je fiscale zaken op 1 plek
  • Modern en innovatief met een jong team
  • Meerdere locaties in Nederland
  • Big enough to serve you, small enough to know you

  NEEM CONTACT OP

  Erkend leerbedrijf

  Een erkend leerbedrijf biedt studenten de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen die aansluit bij hun opleiding. De Administratie is trots om een erkend leerbedrijf te zijn, waar we jong talent de kans geven om te groeien en te leren in een professionele omgeving.