Utrecht: 030 753 9240 - Delft: 015 262 2533 - Amsterdam: 020 244 0184 info@deadministratie.nl     

Administratiekantoor Delft

Administratiekantoor Delft – Vaste prijzen

Bij De Administratie betaald u een vaste prijs per maand voor afgesproken diensten. Extra werk kan natuurlijk voorkomen, hier spreken we echter altijd, in overleg, samen een prijs over af. Zo krijgt u dus nooit onverwachte hoge extra facturen!

Veel administratiekantoren laten u betalen voor van alles en nog wat, bij De Administratie betaald u een vast bedrag per maand. Hierdoor weet u van te voren al wat u kwijt zal zijn en wordt u dus niet verrast. Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Administratiekantoor Delft
Administratiekantoor Delft

Maandelijkse rapportages

Met behulp van de rapportages van De Administratie bent u altijd en overal op de hoogte van de stand van zaken. Vraagt u zich of wat een opdracht voor invloed heeft op de kasstroom? Bekijk het meteen op uw smartphone of tablet. Dat is een van de vele voordelen die onze digitale werkwijze u biedt. Bekijk het standaard persoonlijke dashboard hier: online dashboard

Naast het standaard online dashboard bieden we de mogelijkheid om uitgebreide overzichtelijke maandelijkse rapportages te ontvangen. Daarnaast kunt u deze rapportages periodiek bespreken met uw relatiebeheerder om een nog beter inzicht te krijgen in de stand van zaken binnen uw bedrijf. Bekijk voor voorbeelden en meer informatie over de rapportages de volgende pagina eens: maandelijkse rapportage

 

Online en tijdsbesparend

Als klant van De Administratie Delft kunnen wij uw gehele boekhouding uit handen nemen. Wij verzorgen de boekhouding, wij doen de aangiftes, wij maken de jaarrekening op en indien u personeel heeft kunnen we ook zonder problemen de salarisadministratie verzorgen. U hoeft er dus alleen maar voor te zorgen dat alle bonnen en facturen bij ons komen, daarna verzorgen wij de rest!

Ontdek de opties die administratiekantoor Delft u te bieden heeft:

Administratiekantoor Delft

Nieuwe klanten kiezen ons omdat wij goedkoper en beter zijn dan hun huidige administratiekantoor. Veel kantoren in de regio Delft werken nog erg ouderwets, wij zijn voorlopers wat betreft automatisering en laten onze klanten daar graag van genieten. Door het online karakter zijn afstanden niet van belang, alles verloopt online.

Raymond van Lier

Eigenaar, De Administratie