Administratiekantoor Utrecht

  Administratiekantoor Utrecht

  Naast locaties in Amsterdam, Eindhoven en Delft, vind je De Administratie in Utrecht.

  BROCHURE AANVRAGEN
  DIENSTEN BEKIJKEN
  Administratiekantoor Utrecht

  ✔ PERSOONLIJK   ✔ MODERN EN INNOVATIEF    EERLIJKE TRANSPARANTE PRIJZEN    MEERDERE LOCATIES IN NEDERLAND    

  ✔ PERSOONLIJK
  ✔ MODERN EN INNOVATIEF
  ✔ EERLIJKE TRANSPARANTE PRIJZEN
  ✔ MEERDERE LOCATIES IN NEDERLAND

  Administratiekantoor Utrecht | De Administratie

  De Administratie - Administratiekantoor Utrecht
  Ringwade 33
  3439 LM Nieuwegein


  Telefoon: 030 753 92 40
  Mail: info@deadministratie.nl
  Parkeren: vrij parkeren op afgesloten parkeerterrein – Aanbellen bij Nest Werkplekken, links het parkeerdek op

  Plan direct een vrijblijvende kennismaking in:

  AFSPRAAK MAKEN

  De locatie in Utrecht

  Ons administratiekantoor in Utrecht zit in Nieuwegein in een prachtig kantoorgebouw. Een nieuw, modern en net pand. Als je met de auto komt,  rij je naar Nest werkplekken en kun je voor het gebouw parkeren. Langskomen? Neem contact op om een afspraak te maken.


  In deze video zie je hoe je er met de auto komt:

  Waarom je financiële administratie uitbesteden aan een administratiekantoor?

  Om te zorgen dat jij je kunt focussen op de toekomst van je bedrijf, om je te ontzorgen en je ondernemerschap nét iets makkelijker en ontspannender te maken. Wanneer je ervoor kiest om je financiële administratie uit te besteden, bespaar je tijd. En als ondernemer kom je vaak tijd te kort, dus dat is mooi! De tijd die je bespaart kun je vervolgens steken in wat écht belangrijk is: de groei van jouw onderneming. Daarnaast weten wij exact welke regelingen en voordelen er voor jouw bedrijf gelden. We zorgen er op die manier voor dat jij er het allervoordeligst uitkomt en je geen omkijken meer naar je administratie hebt.


  Wil je met iemand overleggen over de groei van je bedrijf en toekomstplannen maken? Wij kijken graag met je mee en adviseren je over de beste financiële aanpak.

  Over De Administratie

  Administratiekantoor Utrecht De Administratie is er voor alle financiële zaken van jouw onderneming. Al sinds 2003. We kwamen erachter kwamen dat er veel ontevredenheid was van ondernemers over hun accountant of boekhouder. Dit komt door het gat tussen vraag en aanbod. Een tekort aan coaching en weinig transparantie vormde een probleem. Wij hebben geluisterd naar jullie ondernemers en op basis daarvan onze diensten samengesteld. Van monitoring en alarmering tot aan jaarrekeningen en salarisadministraties. Wij ondersteunen je! Ontlasten je. Zo kun jij je richten op de belangrijke dingen van jouw onderneming: groeien en je klanten blij maken. Doordat we werken met slimme softwareprogramma's heb je inzichtelijk hoe je eraan toe bent, waar je ook gaat.


  Ons doel is om het beste administratiekantoor van Nederland te zijn. We zijn innovatief en ontwikkelen continu. Zo hopen we jouw leven en dat van je collega's aangenamer te maken en je te ontlasten.

  DIENSTEN BEKIJKEN

  Jouw Trusted Advisor

  Administratiekantoor Utrecht De Administratie is er als jouw Trusted Advisor. Dat wil zeggen dat we met een persoonlijke aanpak meekijken naar jouw knelpunten en problemen in je financiën. Met onze expertise, sterke focus en een innovatief team kunnen we je goed adviseren over hoe je jouw onderneming naar een nieuw niveau tilt. We kunnen een toekomstplan met je maken en je periodiek coachen. We zoomen in op de doelen van jouw onderneming en helpen je daar te komen. Samen werken we aan de toekomst van jouw onderneming!

  Samenwerking met Exact

  Met trots kunnen we zeggen dat we deel uitmaken van het Exact Online Lab. Met onze gedeelde focus op automatisering worden we meegenomen in testversies van nieuwe software, waardoor we je al snel de nieuwste ontwikkelingen kunnen aanbieden. Zo kunnen we de processen zo goed mogelijk optimaliseren en je beter ondersteunen. Daarnaast kregen we dit jaar ook de Gouden Luca uitgereikt. Waarmee Exact hun dankbaarheid toont voor onze strategische keuzes en duurzame samenwerking. Op zoek naar een Exact Online administratiekantoor? Dan ben je bij ons aan het goede adres.


  Het kostenplaatje

  Een van de dingen die we hebben geleerd door naar jullie ondernemers te luisteren, is dat transparantie van groot belang is. Daarom zijn wij transparant over onze prijzen. Wel is elk bedrijf uniek en om een gepaste service te kunnen bieden hebben we verschillende pakketten opgesteld. Heb je een specifiekere wens die niet tussen de pakketten staat? Dan kun je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

  PRIJZEN BEKIJKEN

  Het team dat voor je klaarstaat

  Ons administratiekantoor in Utrecht werkt met een jong team met veel diversiteit. Naast een innovatieve mindset en hands-on aanpak, hebben we voor alle expertises iemand in huis. Zo weten we zeker dat we jou met al je vraagstukken kunnen helpen, ook als het wat complexer wordt. We kiezen voor een persoonlijke benadering, waarbij we jou als persoon en jouw onderneming goed leren kennen en zo het beste kunnen bedienen.
  ONTMOET HET TEAM

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  Blijf je graag op de hoogte van alle updates in de wereld van administratie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt maandelijks een mailing met de belangrijkste nieuwtjes en tips en tricks voor het ondernemerschap. Je kunt je ten alle tijden uitschrijven onderaan de mail, mocht je van gedachten veranderen. 

  Wat mensen zeggen over De Administratie

  We durven best zelf te zeggen wat al geruime tijd onze sterke punten zijn‭.‬

  Maar we laten ook graag anderen aan het woord‭. ‬Een kleine greep uit onze Google review pagina‭:‬

  Wat mensen zeggen over De Administratie

  We durven best zelf te zeggen wat al geruime tijd onze sterke punten zijn‭.‬

  Maar we laten ook graag anderen aan het woord‭. ‬Een kleine greep uit onze Google review pagina‭:‬