Administratiekantoor Delft

  Administratiekantoor Delft

  Naast locaties in Utrecht en Amsterdam, vind je De Administratie in Delft.

  VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

  Administratiekantoor Delft - De Administratie

  De Administratie: administratiekantoor Delft 

  Marshalllaan 2
  2625 GZ Delft


  Telefoon: 015 262 25 33
  Mail: info@deadministratie.nl
  Parkeren: vrij parkeren bij kantoor

  CONTACT OPNEMEN

  De locatie

  Ons administratiekantoor in Delft zit in het kantoorgebouw Tauro. Het is een modern, stijlvol en verzorgd gebouw. Je kunt er gemakkelijk parkeren voor de deur en bij entree vangen we je op. Langskomen? Neem contact op om een afspraak te maken met ons boekhoudkantoor in Delft.

  Waarom je financiële administratie uitbesteden?

  Wanneer je ervoor kiest om je financiële administratie uit te besteden aan een administratiekantoor, kan je dat veel tijd besparen. En als ondernemer voelt het alsof je altijd tijd tekort hebt, toch? Geen overbodige luxe dus. De tijd die je over hebt kun je besteden aan wat écht belangrijk is. Denk aan werken aan de groei van je bedrijf en je (potentiële) klanten voldoende aandacht geven. Daarnaast kan het soms knap lastig zijn om er met je administratie zo voordelig mogelijk uit te komen. Wij weten precies op welke voordelen en regelingen jouw onderneming aanspraak kan maken en maken dit helemaal in orde voor je. 


  Op zoek naar een professional boekhouder in Delft die je verder kan helpen met de toekomstplannen van je bedrijf? Ben je bij een administratiekantoor ook aan het goede adres. Veel van onze specialisten hebben een ondernemersachtergrond en kunnen vanuit hun expertise en ervaring optimaal adviseren.


  De Administratie

  Administratiekantoor Delft: De Administratie verzorgt jouw financiën. Dit doen we al sinds 2003. Toen we er achter kwamen dat veel ondernemers ontevreden waren met hun accountant of boekhouder. Vaak is er namelijk een groot gat tussen vraag en aanbod, waarbij het grootste probleem transparantie en te weinig coaching is. We hebben goed geluisterd en een mooi pakket aan diensten samengesteld. Van salarisadministratie tot aangiftes en van jaarrekeningen tot realtime alerts. Met onze diensten kunnen we je met alles helpen. Zo zorgen we ervoor dat jij je kunt focussen op wat écht belangrijk is: je klanten de aandacht geven die ze verdienen en de toekomst van je bedrijf. Met slimme softwareprogramma's heb je altijd en overal inzichtelijk hoe je eraan toe bent. 

  Onze missie is om het beste administratiekantoor van Nederland te zijn. Daarom blijven we ons ontwikkelen. Zodat het leven van jou en je collega's aangenamer wordt. Zodat we jou ontlasten.
  Diensten bekijken

  Periodieke coaching en advisering

  We kijken graag met je mee naar de toekomst, om jouw onderneming te laten groeien. Daarom kun je kiezen voor periodieke coaching, waarbij we inzoomen op jouw doelen voor je onderneming en je adviseren over de meest efficiënte weg daarnaartoe. 

  Prijzen

  We zijn transparant over onze prijzen, maar ieder bedrijf is uniek. We willen je een gepaste service bieden, daarom zijn de prijzen variabel. Heb je interesse en ben je benieuwd? Dan maken we graag een vrijblijvende offerte voor jouw onderneming op maat. Vul je gegevens in en een van onze experts gaat voor je aan de slag. Soms kan het zijn dat we nog wat aanvullende informatie nodig hebben en telefonisch contact met je opnemen. 
  Offerte aanvragen

  Het team

  Ons administratiekantoor in Delft werkt met een modern, divers en innovatief team, zo kunnen we je goed van dienst zijn. Voor ieder gebied hebben we een specialist in huis. Zo kun je met ingewikkeldere vraagstukken ook altijd bij ons terecht. We dienen graag als jouw Trusted Advisor. Met een persoonlijke aanpak kijken we mee naar je problemen en knelpunten in je financiën. Zo kunnen we je goed adviseren. Advies waar je echt iets aan hebt en wat jouw organisatie echt verder helpt. Onze boekhouders in Delft staan voor je klaar!

  Op de hoogte blijven

  Wil je graag maandelijks op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen de administratiewereld en handige tips en tricks ontvangen voor het ondernemerschap? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.