Skip to main content

  Administratiekantoor Delft

  Administratiekantoor Delft

  Naast locaties in Utrecht, Eindhoven en Amsterdam, vind je De Administratie in Delft.

  BROCHURE AANVRAGEN
  DIENSTEN BEKIJKEN
  Administratiekantoor Delft

  ✔ PERSOONLIJK   ✔ MODERN EN INNOVATIEF    EERLIJKE TRANSPARANTE PRIJZEN    MEERDERE LOCATIES IN NEDERLAND    

  ✔ PERSOONLIJK
  ✔ MODERN EN INNOVATIEF
  ✔ EERLIJKE TRANSPARANTE PRIJZEN
  ✔ MEERDERE LOCATIES IN NEDERLAND

  Administratiekantoor Delft - De Administratie

  De locatie in Delft

  Ons administratiekantoor in Delft zit in The Student Hotel Delft. Het is een modern, stijlvol en verzorgd gebouw. Je kunt er betaald parkeren in de buurt, maar het makkelijkst is om met het openbare vervoer te komen, we zitten vlak naast het station! Langskomen? Neem contact op om een afspraak te maken met ons boekhoudkantoor in Delft.


  E: info@deadministratie.nl

  T: 015 205 00 02

  Online kennismaken?

  Plan een vrijblijvende kennismaking in.
  AFSPRAAK MAKEN

  Waarom je financiële administratie uitbesteden?

  Wanneer je ervoor kiest om je financiële administratie uit te besteden aan een administratiekantoor, kan je dat veel tijd besparen. En als ondernemer voelt het alsof je altijd tijd tekort hebt, toch? Geen overbodige luxe dus. De tijd die je over hebt kun je besteden aan wat écht belangrijk is. Denk aan werken aan de groei van je bedrijf en je (potentiële) klanten voldoende aandacht geven. Daarnaast kan het soms knap lastig zijn om er met je administratie zo voordelig mogelijk uit te komen. Wij weten precies op welke voordelen en regelingen jouw onderneming aanspraak kan maken en maken dit helemaal in orde voor je. 


  Op zoek naar een professional boekhouder in Delft die je verder kan helpen met de toekomstplannen van je bedrijf? Ben je bij een administratiekantoor ook aan het goede adres. Veel van onze specialisten hebben een ondernemersachtergrond en kunnen vanuit hun expertise en ervaring optimaal adviseren.


  De Administratie

  Administratiekantoor Delft: De Administratie verzorgt jouw financiën. Dit doen we al sinds 2003. Toen we er achter kwamen dat veel ondernemers ontevreden waren met hun accountant of boekhouder. Vaak is er namelijk een groot gat tussen vraag en aanbod, waarbij het grootste probleem transparantie en te weinig coaching is. We hebben goed geluisterd en een mooi pakket aan diensten samengesteld. Van salarisadministratie tot aangiftes en van jaarrekeningen tot realtime alerts. Met onze diensten kunnen we je met alles helpen. Zo zorgen we ervoor dat jij je kunt focussen op wat écht belangrijk is: je klanten de aandacht geven die ze verdienen en de toekomst van je bedrijf. Met slimme softwareprogramma's heb je altijd en overal inzichtelijk hoe je eraan toe bent. 

  Onze missie is om het beste administratiekantoor van Nederland te zijn. Daarom blijven we ons ontwikkelen. Zodat het leven van jou en je collega's aangenamer wordt. Zodat we jou ontlasten.
  ALLE DIENSTEN

  Periodieke coaching en advisering

  We kijken graag met je mee naar de toekomst, om jouw onderneming te laten groeien. Daarom kun je kiezen voor periodieke coaching, waarbij we inzoomen op jouw doelen voor je onderneming en je adviseren over de meest efficiënte weg daarnaartoe. 

  Samenwerking met Exact

  Met trots kunnen we zeggen dat we deel uitmaken van het Exact Online Lab. Met onze gedeelde focus op automatisering worden we meegenomen in testversies van nieuwe software, waardoor we je al snel de nieuwste ontwikkelingen kunnen aanbieden. Zo kunnen we de processen zo goed mogelijk optimaliseren en je beter ondersteunen. Daarnaast kregen we dit jaar ook de Gouden Luca uitgereikt. Waarmee Exact hun dankbaarheid toont voor onze strategische keuzes en duurzame samenwerking. Op zoek naar een Exact Online administratiekantoor? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

  Prijzenpaketten

  Ben jij op zoek naar een transparante, betrouwbare partner voor jouw financiën? Dan staan we voor je klaar. Omdat elke organisatie uniek is, bieden we verschillende pakketten aan die bij diverse wensen passen. 
  PAKKETTEN BEKIJKEN

  Maak kennis met het team

  Bij De Administratie werken we met een divers team van specialisten. Zo weten we zeker dat we je altijd kunnen verder helpen. Het team houdt elkaar op de hoogte tijdens de dagelijkse meetings, waardoor we goed weten welke specialist waar ingeschakeld moet worden. We helpen je graag!

  ONTMOET HET TEAM

  Op de hoogte blijven van belangrijk nieuws

  Wil je graag maandelijks op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen de administratiewereld en handige tips en tricks ontvangen voor het ondernemerschap? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

  Wat mensen zeggen over De Administratie

  We durven best zelf te zeggen wat al geruime tijd onze sterke punten zijn‭.‬

  Maar we laten ook graag anderen aan het woord‭. ‬Een kleine greep uit onze Google review pagina‭:‬

  Wat mensen zeggen over De Administratie

  We durven best zelf te zeggen wat al geruime tijd onze sterke punten zijn‭.‬

  Maar we laten ook graag anderen aan het woord‭. ‬Een kleine greep uit onze Google review pagina‭:‬