Administratiekantoor Nieuwegein

  Administratiekantoor Nieuwegein

  Naast locaties in Amsterdam, Eindhoven en Delft, vind je De Administratie in Nieuwegein (Utrecht)

  BROCHURE AANVRAGEN
  DIENSTEN BEKIJKEN
  Administratiekantoor Nieuwegein

  ✔ PERSOONLIJK   ✔ MODERN EN INNOVATIEF    EERLIJKE TRANSPARANTE PRIJZEN    MEERDERE LOCATIES IN NEDERLAND    

  ✔ PERSOONLIJK
  ✔ MODERN EN INNOVATIEF
  ✔ EERLIJKE TRANSPARANTE PRIJZEN
  ✔ MEERDERE LOCATIES IN NEDERLAND

  Administratiekantoor Nieuwegein - De Administratie

  De Administratie - Administratiekantoor Nieuwegein
  Ringwade 33
  3439 LM Nieuwegein


  Telefoon: 030 753 92 40
  Mail: info@deadministratie.nl
  Parkeren: vrij parkeren op afgesloten parkeerterrein – Aanbellen bij Nest Werkplekken, links het parkeerdek op

  Plan direct een vrijblijvende kennismaking in:

  AFSPRAAK MAKEN

  De locatie in Nieuwegein

  Het administratiekantoor in Nieuwegein, Utrecht, is gevestigd in een nieuw kantoorgebouw. Het is een modern en net pand. Kom je met de auto?  Dan rij je via Nest het parkeerterrein op. Parkeren kan recht voor de deur. Bij binnenkomst wachten we je op! Kennismaken en langskomen op de locatie in Nieuwegein? Vul dan het contactformulier in en dan plannen we een afspraak in. 


  Onderstaande video laat de routebeschrijving zien eenmaal aangekomen op het terrein:


  Waarom een administratiekantoor?

  Jij bent druk bezig met de groei van je bedrijf, snappen we. Als je kiest voor een administratiekantoor om je financiële zaken uit te besteden, houd je als ondernemer meer tijd over. Die tijd kun je steken in wat echt telt: je klanten de aandacht geven die ze verdienen en de toekomst van je onderneming. Je financiële administratie uitbesteden zorgt voor minder stress en spanning. Het maakt je leven als ondernemer net iets makkelijker! Ook weten wij precies op welke financiële voordelen je aanspraak kunt maken en welke regelingen voor jouw onderneming tellen. Zo ben je er zeker van dat je er zo voordelig mogelijk uitkomt.


  Een sparringpartner nodig voor de toekomst van je bedrijf op financieel gebied? Staan wij ook voor je klaar. 

  Administratiekantoor De Administratie

  Administratiekantoor Nieuwegein De Administratie is opgericht in 2003. Eigenaren Hans en Raymond ontdekten dat er vaak een mismatch was tussen vraag en aanbod tussen ondernemers en accountants/boekhouders. Een veelvoorkomend probleem was (en is vaak nog steeds) geen transparantie en te weinig begeleiding. Hans en Raymond hebben geluisterd naar de markt en hun diensten daarop afgestemd. Door een focus op automatisering, kun jij een steeds betere dienstverlening van ons verwachten. Hierdoor kunnen we je goed helpen in onze rol als Trusted Advisor. Het geven van professioneel, financieel advies.

  We zijn ambitieus en innovatief en hebben als doel om het beste administratiekantoor van Nederland te zijn. We hopen jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, om je te ontlasten.


  ALLE DIENSTEN

  Trusted Advisor

  We helpen je graag met de toekomst van jouw bedrijf, door je financieel advies te geven en met periodieke coaching. We brengen de doelstellingen voor jouw onderneming in kaart en stippelen de weg daarnaartoe samen uit. Waar wij kunnen helpen, helpen we! We hebben alle expertise in huis om je goed te kunnen adviseren. We doen dit met een persoonlijke aanpak, gefocust en innovatief. 

  Exact Online samenwerking

  We hebben een fijne samenwerking met Exact Online en maken ook deel uit van het Exact Online Lab. Dit betekent dat we al vroeg meegenomen worden in testversies van nieuwe software. Op deze manier kunnen we jou de nieuwste ontwikkelingen aanbieden als een van de eersten! Zowel Exact, als wij, hebben een focus op automatisering, daarom is het een perfecte match. Ook kregen we dit jaar ook de Gouden Luca uitgereikt. Waarmee Exact hun dankbaarheid toont voor onze strategische keuzes en duurzame samenwerking. Op zoek naar een Exact Online administratiekantoor? Dan ben je bij ons aan het goede adres.


  De kosten

  Ben jij op zoek naar een transparante, betrouwbare partner voor jouw financiën? Dan staan we voor je klaar. Omdat elke organisatie uniek is, bieden we verschillende pakketten aan die bij diverse wensen passen. Twijfel je over welk pakket bij jou past? Neem dan contact met ons op om te kijken wat het best past bij jouw wensen en doelen.

  PRIJZEN BEKIJKEN

  Het team dat voor je klaarstaat

  Op het administratiekantoor in Nieuwegein staat een jong, innovatief team voor je klaar. We hebben veel diversiteit en verschillende specialisten in huis. Allemaal met een eigen expertise. Zo zijn we er zeker van dat we alle vraagstukken kunnen beantwoorden, ook als het ingewikkelder wordt. Al onze collega's gaan voor een persoonlijke benaderen, zodat ze jouw onderneming goed leren kennen en zo efficiënt mogelijk aan de slag kunnen.

  ONTMOET HET TEAM
  Op de hoogte blijven van belangrijk nieuws
  We sturen maandelijks een nieuwsbrief! Met het laatste nieuws uit de financiële wereld en handige tricks en tips voor jouw onderneming. Wil jij graag op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in. Je kunt je altijd weer uitschrijven onderaan de mailing.

  Wat mensen zeggen over De Administratie

  We durven best zelf te zeggen wat al geruime tijd onze sterke punten zijn‭.‬

  Maar we laten ook graag anderen aan het woord‭. ‬Een kleine greep uit onze Google review pagina‭:‬

  Wat mensen zeggen over De Administratie

  We durven best zelf te zeggen wat al geruime tijd onze sterke punten zijn‭.‬

  Maar we laten ook graag anderen aan het woord‭. ‬Een kleine greep uit onze Google review pagina‭:‬