Utrecht: 030 753 9240 - Delft: 015 262 2533 - Amsterdam: 020 244 0184 info@deadministratie.nl     

Administratiekantoor Amsterdam

Administratiekantoor Amsterdam – Altijd op de hoogte

Als klant van De Administratie bent u altijd en overal direct op de hoogte van de financiële situatie binnen uw bedrijf. Hieronder leest u hoe eenvoudig het opsturen en uploaden van uw facturen en bonnen kan zijn.

Naast dat het bijhouden van uw boekhouding heel eenvoudig is bent u dus ook altijd op de hoogte. Dit door middel van overzichtelijke maandelijkse rapportages waarin u in één oogopslag bijvoorbeeld kunt zien wat het resultaat was in een bepaalde maand, welke debiteuren nog openstaan of wat een bepaalde opdracht voor invloed heeft op de cashflow.
Meer informatie over de rapportages vindt u hier: maandelijkse rapportages

 

Administratiekantoor Amsterdam
Administratiekantoor amsterdam

Online uw administratie beheren

Bij De Administratie Amsterdan kunt u uw gehele boekhouding online beheren. Van bonnetjes maakt u een foto met uw telefoon en deze kunt u direct uploaden in onze app. Digitale in- en verkoop facturen kunt u daarnaast direct doorsturen naar een mailadres wat u van ons krijgt. Zet dit mailadres bijvoorbeeld standaard in de BCC als u uw facturen naar klanten stuurt en ook uw boekhouding is direct geregeld!

Wij begrijpen dat u ook wel eens behoefte kan hebben om gewoon even langs te komen, dit is geen enkel probleem. U vindt ons administratiekantoor Amsterdam op de Coppelstockstraat in Amsterdam-West.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem direct contact met ons op: Contact

 

Meer tijd voor uw onderneming

De boekhouding bijhouden kan een tijdrovende klus zijn waar u (ongemerkt) veel tijd aan kwijt kan zijn.
Bij De Administratie gaan wij er voor zorgen dat u zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het bijhouden van uw administratie. Benieuwd hoe wij dit doen? Hier vindt u meer informatie over onze manier van werken: het verzorgen van uw administratie

Naast uw administratie regelen we ook al uw fiscale zaken. Als een van de weinige administratiekantoren heeft De Administratie drie afgestudeerd fiscalisten in dienst, over de afhandeling van uw aangiften hoeft u zich dus zeker geen zorgen te maken.

Naast een goede aangifte zorgen wij er daarnaast voor dat uw overige fiscale zaken goed op orde zijn, dit kan in sommige gevallen veel geld schelen en is dus zeker een aandachtspunt bij onze fiscalisten!

Administratiekantoor Amsterdam
Administratiekantoor Amsterdam

Vaste prijs per maand

De Administratie rekent vaste prijzen per maand, hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent.

Benieuwd wat het zou kosten om uw boekhouding in het geheel uit te besteden. Uiteraard kunnen wij ook alleen de salarisadministratie van uw bedrijf regelen of alleen uw aangiftes verzorgen. Wij gaan graag het gesprek met u aan om alle mogelijkheden te bespreken.

Vraag via onderstaande knop direct een geheel vrijblijvende en gratis offerte aan!

De Administratie Amsterdam

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Administratiekantoor Amsterdam