Houten: 030 753 92 40 - Delft: 015 262 2533 info@deadministratie.nl     

Administratiekantoor Amsterdam

Online uw administratie beheren

Via een tablet of smartphone kan je tegenwoordig bijna alles doen. Eten bestellen, relaties onderhouden en nu ook uw boekhouding beheren. Dit heeft vele voordelen, zo ziet u altijd meteen hoe de stand van zaken is en kunt u bonnen en facturen direct uploaden.

Wilt u ook altijd op de hoogte zijn waar en wanneer je maar wilt? Kom direct in contact met administratiekantoor Amsterdam.

Administratiekantoor amsterdam
Administratiekantoor amsterdam

Tijdbesparend

De administratie doen is vaak een tijdrovende klus, tijd die u liever aan andere (leukere?) dingen zou besteden.

Bij De Administratie kunt u eenvoudig al het werk uitbesteden, van administratie, tot fiscale werkzaamheden, tot debiteurenbeheer en salarisadministratie. Door ons te laten doen waar wij goed in zijn kunt u zich helemaal focussen op uw bedrijf

Inzichtelijk

Omdat alles online geregeld wordt is het mogelijk om facturen snel te verwerken. Hierdoor worden resultaten meteen inzichtelijk.

  • Wat heeft een bepaalde opdracht voor invloed op de kasstroom?
  • Is het slim om nu deze investering te doen en is er eigenlijk wel voldoende kapitaal?

Vragen die meteen beantwoord kunnen worden. Naast de maandelijkse rapportages kunt u overal de huidige situate inzien via computer, tablet en smartphone!

Administratiekantoor Amsterdam
Administratiekantoor Amsterdam

Vaste prijs per maand

De Administratie rekent vaste prijzen per maand, hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent.

Benieuwd wat het zou kosten om uw boekhouding in het geheel uit te besteden? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Uiteraard kunnen wij ook alleen de salarisadministratie van uw bedrijf regelen of alleen uw aangiftes verzorgen. Wij gaan graag het gesprek met u aan om alle mogelijkheden te bespreken, neem direct contact met ons op.

De Administratie Amsterdam

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Administratiekantoor Amsterdam