Blog 

  Blog

  Actuele berichten, handige tips en meer info over ons bedrijf.

  30-03-2023

  “Een ontzettend leuke uitdaging bij De Administratie!” - Collega Wouter van Unen

  We stellen je voor aan Wouter: 24 jaar en wonend in het prachtige Utrecht. Na het afronden van zijn studie vorig jaar, heeft hij nu een tussenjaar waarin wij bij De Administratie van zijn aanwezigheid mogen genieten. 
  Collega Wouter

  Wat doe je precies bij De Administratie?

  Ik ben een beetje een manusje van alles! Ik ondersteun het team met boekhouding en ad hoc taken en schrijf kwartaalrapportages waarin ik advies geef aan klanten om hun prestaties te verbeteren. Mijn hoofdtaak is werken aan een nieuw data dashboard om processen te automatiseren en ondernemers zo nog beter te kunnen helpen.

  Hoe ben je gekomen waar je nu bent?

  Vorig jaar ben ik afgestudeerd in Economics & Business Economics aan de Universiteit van Utrecht. Ik wil graag verder studeren, maar weet nog niet precies welke studie, vandaar mijn keuze voor een tussenjaar. Via een goede vriend - en nu collega - Pieter, kwam ik in contact met De Administratie. Mijn plan was eigenlijk om aan de slag te gaan met administratieve werkzaamheden, maar directeur Raymond zag een andere kans voor mij: het oppakken van het data-project. Een ontzettend leuke uitdaging, waar ik met veel plezier mee aan de slag ben gegaan! 

  Wat vind je het leukste aan je werk?

  Ik vind het erg bijzonder dat ik het vertrouwen heb gekregen om iets nieuws uit te werken voor de organisatie en me hier helemaal in te verdiepen. Voor mij is het ook nieuw terrein, dus dat maakt het een extra leuke uitdaging. 

  Wat vind je belangrijk in je werk en wat motiveert je? 

  Voor mij is het belangrijk om uitgedaagd te blijven en nieuwe dingen te leren. Tegelijkertijd vind ik het ook fijn om een duidelijk doel voor ogen te hebben om naartoe te werken. Iets afronden geeft me veel voldoening.

  Wat doe je in je vrije tijd?

  In mijn vrije tijd ben ik een echte levensgenieter: ik hou van gezelligheid met vrienden op festivals, in de club of andere uitgaansgelegenheden. En als ik niet aan het feesten ben, ben ik waarschijnlijk wel aan het sporten. Zo speel ik elke vrijdag zaalvoetbal met vrienden, ga ik regelmatig naar de sportschool en ben ik een gepassioneerde snowboarder. Tijdens de pauzes op werk probeer ik mijn collega's te verslaan met een potje tafeltennistafel.

  Hoe omschrijf je jezelf? 

  Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en leer graag bij. Nieuwe taken eigen maken gaat me goed af en ik ben een efficiënte werker. In sociale situaties kijk ik meestal eerst even de kat uit de boom, maar zodra ik me op mijn gemak voel, verander ik in een echte lolbroek.

  Hoe omschrijf je De Administratie?

  Bij De Administratie staan we altijd klaar om je te helpen. We zijn altijd goed bereikbaar en behandelen mensen met respect en vriendelijkheid. Ons doel is om net dat extra stapje te zetten en onze klanten meer te bieden dan ze vragen. Verder ligt de focus op automatisering. Hierdoor kunnen we meer proactief advies geven en van nog meer toegevoegde waarde zijn. Het gaat bij ons echt om het ondersteunen van ondernemers en hen te helpen bij het realiseren van groei en winstmaximalisatie.