Skip to main content

  Compleet in administratieve dienstverlening

  Compleet in administratieve dienstverlening

  Bij De Administratie gaan we voor transparantie en automatisering. Door hierop te sturen, creëren we steeds meer ruimte voor efficiënte en klantvriendelijke dienstverlening.

  Met de toekomst van jouw bedrijf altijd centraal‭.‬

  Op basis van onze visie en missie hebben we een mooi pakket van diensten samengesteld die we je graag aanbieden.‬


  Een overzicht van onze diensten ontvangen?

  Vraag de brochure aan en ontvang de pdf in je mail.

  BROCHURE AANVRAGEN
  CONTACT OPNEMEN

  ​Adviseren

  Je hebt vast wel eens te maken met financiële vraagstukken waar je het antwoord niet direct ophebt of kunt vinden. Bij De Administratie hebben we verschillende specialisten in huis die verder kijken dan alleen je administratie. We kunnen je helpen met het adviseren over verschillende financiële zaken, om je financiële en fiscale positie te verbeteren.

  MEER OVER ADVISEREN

  VOORBEELDEN

  Dit zijn een aantal onderwerpen waar we je bij kunnen helpen‭:‬

  Staat jouw onderwerp er niet tussen‭? ‬Neem contact met ons op‭, ‬grote kans dat we je verder kunnen helpen‭.‬


  •‭ ‬Pensioen vraagstukken

  •‭ ‬COVID-19‭: ‬de regelingen

  •‭ ‬Bedrijfsfinanciering‭: ‬leningen‭, ‬aandelen

  •‭ ‬Bedrijfsoptimalisatie‭: ‬vermogensplanning

  •‭ ‬Verkoop en overname

  •‭ ‬Liquiditeitsvraagstukken

  •‭ ‬Kiezen van ondernemingsvorm

  •‭ ‬Belastingdienst vraagstukken‭: ‬fiscale bezwaarschriften

  •‭ ‬Begeleiden boekenonderzoek fiscus  Winstgericht Ondernemen

  Winstgericht ondernemen met De Administratie betekent dat we samen jouw doelen in kaart brengen en door middel van het inrichten en monitoren van potjes ervoor zorgen dat jij altijd genoeg geld op je bankrekening hebt staan. 
  MEER OVER WINSTGERICHT ONDERNEMEN

  WAAROM?


  Waar gaat je geld naartoe? Een vraag die veel ondernemers zichzelf stellen. Want welk deel op je bankrekening is nu eigenlijk echt van jou en kun je met een gerust hart besteden? En hoe zorg je ervoor dat je jouw doelen behaalt en groeit met je onderneming?


  Klinken deze vragen bekend voor jou? Dan is Winstgericht Ondernemen echt iets voor jou. De meeste ondernemers houden er tot wel 10% meer winst aan over!


  Vanaf al €50,00 per maand zorgen we samen voor meer winst.


  ​Monitoren en alarmeren

  Toch fijn om op tijd gealarmeerd te worden vóór er iets uit de hand loopt. Wij van De Administratie monitoren de debiteurenstand. We alarmeren je tijdig als er nog niet betaald is, en gaan daar ook achteraan indien gewenst. Ook alarmeren we wanneer je solvabiliteit onder een bepaald percentage zit. Zo kunnen we tijdig met je schakelen en ingrijpen voor het te laat is.


  MEER OVER MONITOREN EN ALARMEREN

  SOFTWARE: EXACT ONLINE


  Je boekhouding verzorgen we via Exact Online‭. ‬Boekhouden met Exact Online zorgt voor een goede basis voor je bedrijf‭. ‬Alles is geautomatiseerd‭, ‬alles is online‭, ‬je data zijn goed beveiligd en je hebt toegang tot overzichtelijke rapportages van jouw inkomsten en uitgaven‭.‬

  WAAROM?


  Om te voorkomen dat je ineens voor een financiële tegenvaller staat‭, ‬kun je ons vragen om je zaken te monitoren en te alarmeren‭ ‬wanneer nodig‭. ‬Zo kun jij je weer bezig houden met andere zaken‭.‬


  ​Fiscale aangiftes

  Het verzorgen van je aangiftes doen we graag voor je. We kunnen helpen met ál je aangiftes: loon-, btw-, vennootschapsbelasting- en inkomstenbelasting aangifte. Wat we dan doen? We stellen aan de hand van je financiële administratie in een software programma je aangifte samen. Je bekijkt ‘m zelf nog een keer door en vervolgens verzenden we de aangifte voor je. 


  MEER OVER FISCALE AANGIFTES

  SOFTWARE: NEXTENS


  Voor je financiële aangiftes gebruiken we de tool Nextens. Met Nextens regelen we al je aangiftes online in. Het is een platform waar aangiftesoftware, vakkennis en data analyse samenkomen. Het is een veilige, betrouwbare software en partner voor je fiscale zaken. 

  WAAROM?


  Nauwkeurige administratie is onmisbaar voor een goede bedrijfsvoering, maar het is soms best een lastige en vooral tijdrovende taak. Het dagelijks voldoen aan alle administratieve verplichtingen is best pittig. De Administratie zorgt ervoor dat je een snel en volledig inzicht hebt in je financiën, zodat jij de ruimte krijgt die je nodig hebt om te spenderen binnen je bedrijf. 


  ​Jaarrekeningen

  Zie jij er elk jaar weer tegenop? Het opstellen van je jaarrekening? Besteed het dan uit. Wij kunnen in een slim, online programma de jaarrekening opstellen en insturen.


  MEER OVER JAARREKENINGEN

  SOFTWARE: VISIONPLANNER


  Met Visionplanner kunnen we je op een efficiënte manier online voorzien van je financiële informatie en krijg je inzichtelijke rapportages. Dit programma gebruiken we om je jaarrekening mee op te stellen.  

  WAAROM?


  Het bespaart je veel tijd om je jaarrekening uit te besteden. Onze experts gaan voor je aan de slag en zorgen dat alles goed opgesteld staat. Het wordt dan allemaal voor je geregeld en de kosten zijn laag.


  ​Verzorgen administratie

  De Administratie aan de slag met jouw boekhouding. Wat we doen? We voeren voor jou alle benodigde informatie in. Jij zorgt ervoor dat je je bonnen via de handige app inscant en wij doen de rest. Dit alles met een korte communicatielijn. Daar houden we van, zodat er geen onduidelijkheden ontstaan en alles transparant is. 


  MEER OVER VERZORGEN ADMINISTRATIE

  SOFTWARE: exact online


  Je boekhouding verzorgen we via Exact Online. Boekhouden met Exact Online zorgt voor een goede basis voor je bedrijf. Alles is geautomatiseerd, online, je data zijn goed beveiligd en je hebt toegang tot overzichtelijke rapportages van jouw inkomsten en uitgaven. 

  WAAROM?


  Nauwkeurige administratie is onmisbaar voor een goede bedrijfsvoering, maar het is soms best een lastige en vooral tijdrovende taak. Het dagelijks voldoen aan alle administratieve verplichtingen is best pittig. De Administratie zorgt ervoor dat je een snel en volledig inzicht hebt in je financiën, zodat jij de ruimte krijgt die je nodig hebt om te spenderen binnen je bedrijf. 


  ​Salarisadministratie

  Met een constant veranderende wetgeving op het gebied van salarissen, maakt dat het verzorgen van een goede salarisadministratie niet eenvoudiger. Wij kunnen helpen. Naast het verzorgen van de loonstroken, krijg je van ons onder andere: de loonjournaalpost, SEPA betaalbestanden en verzorgen wij de loonbelastingaangifte en jaaropgave. 

  MEER OVER SALARISADMINISTRATIE

  SOFTWARE: NMBRS


  Nmbrs ondersteunt bij de dagelijkse HR taken. Het is de perfecte tool voor je loonadministratie. Alles wordt online verwerkt. Je kunt daar alle gegevens aanleveren en vervolgens loonstroken, betaaloverzichten, loonjournaalposten en aangiften terugvinden. Zo heb je altijd alle gegevens bij elkaar. Ook je medewerkers hebben toegang tot de tool en kunnen hun loonstrook en jaaropgave altijd online inzien. 

  WAAROM?


  Voor een goede salarisadministratie heb je specifieke vakkennis nodig van de verschillende onderdelen. Om alles kloppend te maken, kost dat enorm veel tijd. Tijd die je waarschijnlijk niet hebt. Onze experts zorgen ervoor dat je salarisadministratie helemaal op orde is, zodat dat geen invloed kan hebben op de sfeer op de werkvloer. 


  ​Verkoopfacturen

  Ook verkoopfacturen kunnen we geheel voor jou regelen. Van het opstellen tot aan het versturen. Alle vormen en maten. We werken met de toekomst, dat zijn e-facturen. 


  MEER OVER VERKOOPFACTUREN

  SOFTWARE: WEFACT


  In het programma WeFact maak je gemakkelijk e-facturen en offertes in je eigen huisstijl. Ook het verwerken van inkoopfacturen gaat via deze software. Zo heb je altijd een actueel inzicht in je administratie. De facturen kunnen in de meeste gevallen direct ingelezen worden en doorgezet worden naar je financiële overzicht in Exact Online.

  WAAROM?


  Als drukke ondernemer heb je misschien geen tijd om al je facturen op te stellen en deze uit te sturen. Soms zijn het er zo veel.. Ook dit proces kun je aan ons overlaten. Wij zorgen dat al je e-facturen tijdig en correct verstuurd worden.  


  ​Debiteurenbeheer

  Openstaande facturen; toch een flink werk om bij te houden. We kunnen voor jou de openstaande facturen beheren en zorgen dat er betaald wordt, vóór de factuurtermijnen verlopen

  MEER OVER DEBITEURENBEHEER

  SOFTWARE: PAYT


  Payt is een slimme software die je openstaande facturen checkt en geautomatiseerde herinneringen stuurt aan je klanten. Een klant kan vervolgens reageren op de herinnering of direct betalen via iDeal. De software maakt inzichtelijk welke facturen er nog openstaan en welke reacties er gegeven zijn. Ook bouw je per klant een dossier op. Blijft de betaling nog steeds uit? Is er een optie om de zaak automatisch door te zetten naar een deurwaarder.

  WAAROM?


  Achter facturen aanzitten is zeker niet het leukste van ondernemen. Besteed het aan ons uit, en wij zorgen dat jij op tijd het geld binnenkrijgt op je rekening, zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen! 


  Weten wat De Administratie voor jou kan betekenen?

  VRAAG OFFERTE AAN