Skip to main content

  Software programma's

  Software programma's

  We werken bij De Administratie met de beste, meest innovatieve software voor jouw administratie. Dit zijn de software programma’s waar je beschikking over krijgt bij het afnemen van onze diensten:

  EXACT ONLINE

  Boekhouden met Exact Online zorgt voor een goede basis voor je bedrijf. We gebruiken Exact online voor je online administratie. Alles is geautomatiseerd, online, je data zijn goed beveiligd en je hebt toegang tot overzichtelijke rapportages van jouw inkomsten en uitgaven.

  NEXTENS

  Met Nextens regelen we al je aangiften online in. Het is een platform waar aangiftesoftware, vakkennis en data analyse samenkomen. Het is een veilige, betrouwbare software en partner voor je fiscale zaken.

  VISIONPLANNER

  Met Visionplanner kunnen we je op een efficiënte manier online voorzien van je financiële informatie en krijg je inzichtelijke rapportages. Dit programma gebruiken we om je jaarrekening mee op te stellen.

  NMBRS

  Nmbrs ondersteunt bij de dagelijkse HR taken. Het is het perfecte programma voor je salarisadministratie. Alles wordt online verwerkt. Je kunt daar alle gegevens aanleveren en vervolgens loonstroken, betaaloverzichten, loonjournaalposten en aangiften terugvinden. Zo heb je altijd alle gegevens bij elkaar. Ook je medewerkers hebben toegang tot het programma en kunnen hun loonstrook en jaaropgave altijd online inzien.

  PAYT

  Payt is een slimme software die je openstaande facturen checkt en geautomatiseerde herinneringen stuurt aan je klanten. Een klant kan vervolgens reageren op de herinnering of direct betalen via iDeal. De software maakt inzichtelijk welke facturen er nog openstaan en welke reacties er gegeven zijn. Ook bouw je per klant een dossier op. Blijft de betaling nog steeds uit? Is er een optie om de zaak automatisch door te zetten naar een deurwaarder.

  WEFACT

  In WeFact maak je gemakkelijk e-facturen en offertes in je eigen huisstijl. Ook het verwerken van inkoopfacturen gaat via deze software. Zo heb je altijd een actueel inzicht in je administratie. De facturen kunnen in de meeste gevallen direct ingelezen worden en doorgezet worden naar je financiële overzicht in Exact Online.

  PEPPOL

  E-facturen worden steeds normaler en als je zaken doet met de overheid zijn ze zelfs verplicht. Deze vorm van facturatie is namelijk veiliger dan alle andere manieren. Via Peppol kun je gemakkelijk al je e-facturen verzenden en ontvangen. Ook deze facturen kunnen in de meeste gevallen direct ingelezen worden en doorgezet worden naar je financiële overzicht in Exact Online.


  Meer informatie over onze diensten of producten?

  NEEM CONTACT OP