Blog 

  Blog

  Actuele berichten, handige tips en meer info over ons bedrijf.

  14-06-2022

  “Klanten tevreden maken geeft me energie” - collega Munise Evci 

  Munise werkt in september alweer vier jaar bij De Administratie. Ze woont met veel plezier in Gorinchem samen met haar man, zoontje van anderhalf en drie katten. Ze heeft veel plezier in haar werk en zorgt ervoor dat klanten tevreden zijn. Om haar aan je voor te stellen, stelden we haar een paar vragen.
  Collega Munise

  Wat doe je precies bij De Administratie?

  Ik werk bij De Administratie als boekhouder. Ik verwerk de administratie en verzorg de btw-aangiftes voor mijn eigen klantenkring. Sinds een jaartje pak ik ook werkzaamheden als controller op, wat wil zeggen dat ik jaarcijfers opstel. Ik leer daarmee ontzettend veel van mijn collega’s. Ik vind het ook erg leuk om door te groeien en te blijven ontwikkelen. 

  Hoe ben je gekomen waar je nu bent?

  Na mijn studie MBO Bedrijfsadministratie, ben ik in 2017 afgestudeerd in Bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Rotterdam. Daarna volgde een tussenjaar om even bij te komen van de vele studiejaren en heb ik veel tijd doorgebracht met mijn familie en vrienden. In 2018 werd ik benaderd door een recruiter om bij De Administratie te werken. Ik kreeg een kans en die heb ik gepakt. Ik ben erg gegroeid sinds ik hier werk en daar ben ik trots op.

  Wat vind je het leukste aan je werk?

  Ik heb het gevoel dat het werk wat ik doe echt een verschil maakt en dat vind ik een fijn idee. Klanten tevreden maken geeft me energie! Bij De Administratie staat klanttevredenheid ook hoog in het vaandel: we werken continu aan onze service en nemen alle feedback altijd serieus.

  Wat vind je belangrijk in je werk en wat motiveert je? 

  Ik vind het belangrijk om op een gestructureerde manier te werken. Door een duidelijk proces en ingerichte workflow, weten we bij De Administratie precies hoever we met de werkzaamheden zijn en wie wellicht nog hulp nodig heeft. Dit managet de verwachtingen en creëert rust. Verder motiveert het me ontzettend als ik waardering krijg van klanten, dan weet ik dat ik goed bezig ben!

  Wat doe je in je vrije tijd?

  Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn familie en vrienden. Meestal in combinatie met lekker eten en drinken! Bijvoorbeeld gezellig in het park of een barbecue in de tuin. Verder ben ik een voetbalfan. Ik vind het leuk om ernaar te kijken, maar speel zelf ook af en toe nog mee in een team. Onlangs ben ik ook nog aan een nieuwe, uitdagende sport begonnen: oriënteringslopen. Het doel is om een route langs controlepunten zo snel mogelijk af te leggen door middel van een kaart en kompas. Je gaat zelfs van de paden af, dwars door het bos!

  Hoe omschrijf je jezelf? 

  Ik ben gedisciplineerd en behulpzaam. Als er iets is probeer ik er voor iedereen te zijn, waarbij eerlijkheid en openheid een grote rol speelt. Dat is wat mij betreft de basis van een goede relatie. Daarnaast ben ik een echte doener: als je iets aan me vraagt, zorg ik dat het gedaan wordt!

  Hoe omschrijf je De Administratie?

  De Administratie is een organisatie met een team dat goed samenwerkt en altijd voor elkaar klaarstaat. Klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid staan hoog in het vaandel, en je wordt echt gezien als persoon. Je ideeën worden altijd serieus genomen, er wordt naar je geluisterd en we denken actief met je mee. Daarnaast werkt De Administratie op een agile manier, wat echt uniek is binnen de accountancy-wereld. Onze sprintmeetings en daily scrums dragen bij aan een goede structuur en hands on aanpak!