Blog 

  Blog

  Actuele berichten, handige tips en meer info over ons bedrijf.

  12-05-2022

  "Ik vind het leuk om orde in de chaos te scheppen" - collega Menno Maman

  Menno werkt sinds mei één jaar bij De Administratie. In z’n vrije tijd speelt-ie vaak online games met vrienden en hij houdt van lezen. Om hem aan je voor te stellen, stelden we hem een paar vragen.
  Mischa Smal

  Wat doe je precies bij De Administratie?

  Ik ben boekhouder en verzorg de administratie voor een grote groep zzp’ers. Het is mijn taak om de facturen te boeken, te zorgen dat de kosten op de juiste plaats komen en die te koppelen met de bankmutaties. Zo zorg ik ervoor dat alle boekhouding netjes op orde is!

  Hoe ben je gekomen waar je nu bent?

  Ik heb de opleiding Bedrijfsadministrateur gevolgd. Daarna wilde ik alles wat ik geleerd had graag in de praktijk brengen en ben dus meteen aan het werk gegaan. Ik startte als uitzendkracht en heb bij diverse opdrachtgevers ervaring op gedaan. Toen ben ik een tijdje in vaste dienst geweest bij een groot bedrijf in de sales, wat uiteindelijk niet helemaal een match was. Vorig jaar ben ik terechtgekomen bij De Administratie, waar ik het vooralsnog goed naar mijn zin heb.

  Wat vind je het leukste aan je werk?

  Ik verdiep me graag in een klant en uit te zoeken waar ieder puzzelstukje thuishoort. Ik vind het leuk om orde in de chaos te scheppen.

  Wat vind je belangrijk in je werk en wat motiveert je? 

  Ik vind het belangrijk dat ik dingen met rust kan doen. Bij De Administratie krijg ik de ruimte om rustig te kijken wat ik moet doen, zodat ik mijn werk zo goed mogelijk kan uitvoeren. Als ik geen goed beeld heb van waar het uiteindelijk naartoe moet, vind ik het lastiger om te starten met mijn taken. Ik hou van heldere doelen, zodat ik gericht aan de slag kan met het scheppen van orde.

  Wat doe je in je vrije tijd?

  Ik mijn vrije tijd game ik graag online met vrienden. Daarnaast speel ik af en toe een tune op mijn keyboard en lees ik science fiction boeken. Verder vind ik de wereld van stemacteurs heel interessant. Ik hoef dat niet als carrière na te jagen, maar als hobby vind ik het wel erg leuk. Daar heb ik ook een cursus voor gevolgd en ik spreek af en toe een trailer of cursus in.

  Hoe omschrijf je jezelf? 

  Ik ben een vrij rustig, bescheiden persoon. Ik hou ervan om m’n eigen ding te kunnen doen en me echt te kunnen focussen op de dingen die ik interessant vind. Daarnaast heb ik een droog gevoel voor humor, waar ik de meeste mensen wel mee aan het lachen krijg.

  Hoe omschrijf je De Administratie?

  De Administratie is een bedrijf waarbij de klant echt in het middelpunt staat. We doen ons uiterste best om een verschil uit te maken en samen met de klanten te groeien. Hierdoor is er veel communicatie en open contact. Op die manier komen we erachter wat er precies nodig is en hoe we het gaan aanpakken. De Administratie zet echt een stapje extra voor de klant.