Debiteurenbeheer

  Debiteurenbeheer

  Openstaande facturen: soms best een flink werk om bij te houden. We kunnen voor jou de openstaande facturen beheren en zorgen dat er betaald wordt, vóór de factuurtermijnen verlopen. 

  PLAN EEN GRATIS KENNISMAKING IN

  Wat is debiteurenbeheer?

  Debiteurenbeheer is er om te voorkomen dat klanten op tijd je facturen betalen. Worden je facturen niet op tijd betaald? Dan moeten er stappen ondernomen worden. Die stappen vallen ook onder debiteurenbeheer. 

  Hoe gaat het in z'n werk?

  Via het softwareprogramma, Payt, stellen we geautomatiseerde herinneringen in die verstuurd worden naar je klanten, zodra een factuurdatum verstrijkt. Via het slimme programma kan direct betaald worden of gereageerd. We hebben zo direct inzichtelijke welke facturen er nog openstaan en waar we achteraan moeten gaan. Zo houden we per klant een dossier voor je bij. Blijft de betaling uit? Dan zetten we de zaak voor je door naar een deurwaarder. Uiteraard in overleg.

  Waarom je debiteurenbeheer uitbesteden?

  Er is niets irritanter dan achter facturen aanzitten. Jij wilt je bezig houden met ondernemen en zaken die er echt toe doen. Wanneer je je debiteurenbeheer uitbesteedt, zorgen wij ervoor dat al je facturen netjes betaald worden, zonder dat jij er naar hoeft om te kijken. 
  CONTACT OPNEMEN